Lil Pump geroosterd op TikTok voor reactie op niet-erkend worden in Japan

0
130


De Amerikaanse rapper Lil Pump wordt online geroosterd vanwege een virale TikTok-video waarin hij in verwarring raakte omdat hij niet herkend werd terwijl hij in een enorme menigte in Japan stond.

TikTok is de nummer één plek waar inhoud viraal gaat op internet, en commentatoren aarzelen zeker niet over hun mening over de nieuwste trends, rages en influencers van de app.

Onlangs kreeg een mainstream-beroemdheid wat hitte op het platform tijdens zijn reis naar Japan – en commentatoren konden niet anders dan lachen om zijn verwarde reactie op de gebeurtenissen die zich om hem heen ontvouwden (of liever, niet ontvouwden).

De Amerikaanse rapper Lil Pump maakte onlangs een reis naar het Land van de Rijzende Zon, maar een specifiek deel van zijn reis trekt veel aandacht en gaat online viraal.

In een TikTok-clip staat Lil Pump midden in een drukke straat in Tokio terwijl de menigte om hem heen dwarrelt. Normaal gesproken zou hij in Amerika waarschijnlijk worden lastiggevallen door fans … maar in Japan lijkt het niet alsof hij zo herkenbaar is voor de gewone man.

Klik hier als TikTok niet laadt.

Lil Pump leek totaal in de war door deze gang van zaken en stak zelfs zijn handen in zichtbare verbijstering op – en TikTok kon geen genoeg krijgen van zijn uitdrukking.

“Ik hou ervan als beroemde mensen niet herkend worden en je kunt duidelijk zien dat het hun ego kwetst”, zei een commentator.

“Humbled heel snel”, grapte een ander.

“Hij zei: ‘Verdomme, ik ben er echt afgevallen'”, grapte een ander.

Lil Pump TikTok reacties

TikTok: firesnippet

Lil Pump kreeg uiteindelijk echter wel wat liefde van zijn fans in Japan, toen de rapper een video plaatste waarin hij poseerde met fans op zijn Instagram-account.

“Tokyo toont liefde”, verduidelijkte hij in het bijschrift van de post. “Hou van jullie allemaal, kom snel terug.”

Klik hier als TikTok niet laadt.

Het lijkt erop dat Pump de lucht opruimde nadat de virale TikTok-clip critici de verkeerde indruk gaf, na een ander belangrijk moment op het platform van een andere grote muziekartiest, Ed Sheeran.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in