Libs van TikTok-oprichter zegt dat ze klaar is met verschuilen achter account: ‘Ik wil mensen helpen deze agenda te bestrijden’

0
12


De vrouw achter de viral Twitter-account Libs van TikTok vertelde waarom ze besloot haar identiteit aan het publiek bekend te maken na jaren van bescherming van haar anonimiteit in de aflevering van dinsdag van “Tucker Carlson Today”.

Chaya Raichik, die twee jaar geleden het Twitter-account lanceerde om het bewustzijn te verspreiden over de extreem-linkse ideologen die de Amerikaanse klaslokalen inhalen, onthulde haar gezicht voor het eerst aan het publiek in de laatste aflevering van de Fox Nation-show tijdens een sitdown met Tucker Carlson.

MSNBC-GAST BESCHULDIGDE MUSK EN LIBS VAN TIKTOK VAN HET PROMOTEN VAN ‘STOCHASTISCH TERRORISME’ OP TWITTER

Het gezicht achter de 'Libs of TikTok' Twitter onthulde haar gezicht op Fox Nation's 'Tucker Carlson Today'.

Het gezicht achter de ‘Libs of TikTok’ Twitter onthulde haar gezicht op Fox Nation’s ‘Tucker Carlson Today’.
(Fox Nation/Tucker Carlson Vandaag)

“Toen mijn account begon te groeien, besefte ik de haat die links heeft en hun gewelddadige aard, en ik dacht ‘ik blijf anoniem’… en ik ben anoniem gebleven totdat mijn account werd gedoxxed,” zei Raichik, verwijzend het vrijgeven van haar naam en andere persoonlijke informatie door Washington Post-verslaggever Taylor Lorenz eerder dit jaar.

Tot dan toe had Raichik haar identiteit verborgen gehouden vanwege terugslag over haar controversiële account, dat een verzameling TikTok-video’s van naar verluidt volwassenen opnieuw plaatst seksueel uitbuiten van kinderen onder het mom van progressieve retoriek of inclusief seksueel expliciete of genderideologische inhoud in klaslokalen.

Maar nu haar account meer dan 1,7 miljoen op Twitter bereikte, zei Raichik dat ze zich klaar voelt om de “volgende stap” te zetten om haar activisme te bevorderen en een bron van begeleiding te worden voor ouders die de extreem-linkse agenda in de klas willen blootleggen en terugdringen. .

TUCKER: LIBS OF TIKTOK OUST-CAMPAGNE WAS ONTWORPEN OM EEN UITERST EFFECTIEVE TWITTER-FEED UIT TE SLUITEN

Washington Post-verslaggever Taylor Lorenz doxxed de vrouw achter het beroemde Libs of TikTok-account.

Washington Post-verslaggever Taylor Lorenz doxxed de vrouw achter het beroemde Libs of TikTok-account.
(ERIC BARADAT/AFP via Getty Images) | CNBC Televisie/YouTube/Screenshot)

“Ik werd gedoxxed, mijn naam werd gedeeld, mijn locatie werd gedeeld, maar mijn foto werd nooit gedeeld”, zei ze. “Ik heb nog nooit persoonlijke evenementen gedaan. En ik kies ervoor om dat nu te doen omdat ik het gevoel heb dat ik de afgelopen maanden zoveel heb gedaan. Ik heb geholpen mensen op te leiden, ik weet dat ik heb geholpen om wetgeving om een ​​aantal van deze problemen aan te pakken. En ik denk dat ik er alles aan heb gedaan en ik ben klaar voor de volgende stap.”

Raichik zei dat ze hoopt steeds meer betrokken te raken bij de strijd tegen de cultuuroorlog tegen het soort linksisten dat ze regelmatig met haar account aan de kaak stelt.

“Ik krijg de hele tijd mensen die me vragen, moedergroepen, kunnen jullie ons komen helpen? Ik krijg uitnodigingen om mensen te helpen begrijpen hoe ze links kunnen ontmaskeren en hoe ze het kunnen bestrijden. Anoniem zijn… Ik werd ervan weerhouden om al die dingen te doen, en ik ben er klaar voor. Ik denk dat ik veel effectiever zal zijn als ik niet meer zo anoniem ben”, zei ze tegen Carlson.

“Ik ben opgewonden. Ik heb al een paar spreekbeurten gepland,” voegde Raichik eraan toe. “Hopelijk komen er meer, maar ik wil er alles aan doen en mensen helpen om deze agenda te bestrijden.”

KLIK HIER OM FOX NATION TE KRIJGEN

Libs of TikTok heeft momenteel meer dan 1,7 miljoen volgers op Twitter.

Libs of TikTok heeft momenteel meer dan 1,7 miljoen volgers op Twitter.
(Marijan Murat/fotoalliantie via Getty Images)

Om het volledige interview van Tucker met Raichik te bekijken en meer te horen over het verhaal achter Libs of TikTok, abonneer je op Fox Natie en stream de nieuwste aflevering van ‘Tucker Carlson Today’.

Fox Natie programma’s kunnen on-demand en via de app op uw mobiele apparaat worden bekeken, maar alleen voor abonnees van Fox Nation. Ga naar Fox Nation om een ​​gratis proefperiode te starten en de uitgebreide bibliotheek van je favoriete Fox News-persoonlijkheden te bekijken.

Taylor Penley van Fox News heeft bijgedragen aan dit rapport.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in