Lewis Capaldi kondigt speciale TikTok Live aan vanuit de O2

0
93


Lewis Capaldi Fotocredit: Harald Krichel / CC door 3.0

De Schotse singer-songwriter Lewis Capaldi heeft een TikTok LIVE aangekondigd tijdens zijn headlineshow in The O2 in Londen.

De wereldwijde TikTok-community kan op vrijdag 2 september om 22.00 uur BST, 23.00 uur CET, 17.00 uur ET en 14.00 uur PT afstemmen op het evenement. Capaldi heeft geplaagd dat er iets heel groots gaat komen. Capaldi kondigde in 2021 aan dat hij een pauze zou nemen van sociale media om zich te concentreren op zijn tweede album.

De terugkeer van Lewis Capaldi op sociale media heeft speculaties aangewakkerd over wat de TikTok LIVE zou kunnen bevatten. Lewis is geen onbekende voor TikTok en noemde zichzelf de ‘King of TikTok’ nadat hij tijdens de 2020 BRIT Awards live vanaf de rode loper voor zijn fans uitzond.

Hij heeft TikTok LIVE ook gebruikt om fans bij elkaar te brengen en geld in te zamelen voor goede doelen tijdens de pandemie. Capaldi hielp in minder dan een uur meer dan £ 40.000 op te halen voor het Britse Rode Kruis. Capaldi is voortdurend een van de meest bekeken artiestenaccounts in het VK en de nummer 5 meest populaire artiest in het VK per catalogus.

Lewis Capaldi plaagde fans gisteren met nieuwe muziek en een TikTok-video waarin hij zei: “Ik kan niet geloven dat ik per ongeluk mijn telefoon heb achtergelaten en dit moment heb kunnen vastleggen. Ik hoor mijn NIEUWE LIED voor de eerste keer’, voordat de muziek begint, spelen de geluiden van scheten. De teaser-grapvideo van één minuut is sinds de release meer dan een miljoen keer bekeken. Capaldi plaatste voor het laatst een clip op december 2020.

Zijn fans op Twitter zijn goedaardig over de trollenclip. “Dat heeft me echt weggeblazen”, merkt een op. “Klinkt als een ripper van een deuntje”, zegt een ander. Ondertussen uitte iemand anders gewoon oprechte teleurstelling in plaats van mee te spelen met de grap. “Waarom dacht ik eigenlijk dat je ons er serieus naar zou laten luisteren?!” ze reageerden op de video.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in