Leslie Jordan’s beste TikTok-video’s voor zijn dood

0
37


Leslie Jordan was vooral bekend van zijn rollen in ‘American Horror Story’, ‘Will & Grace’, ‘Hearts Afire’ en ‘Call Me Kat’. Maar het zijn de virale video’s op sociale media van de overleden acteur die rouwende fans zeggen dat ze het meest zullen missen.

Jordan stierf maandagochtend onverwachts nadat hij naar verluidt tijdens het rijden een medisch noodgeval had gehad, wat leidde tot een dodelijk auto-ongeluk, bevestigde zijn vertegenwoordiger aan Page Six. Hij was pas 67.

De roem van de komiek schoot de afgelopen jaren omhoog tijdens het hoogtepunt van de COVID-19-pandemie. Met zijn 4’10-frame en vertederende zuidelijke twang, deelde hij hartverwarmende, grappige en luchtige clips die veel fans overeind hielden tijdens quarantaine en daarna.

“Ik ben zo verdrietig – je hebt me door de covid-lockdown gehaald! Maakte me aan het lachen, wat er ook gebeurde’, reageerde een TikTok-gebruiker onder Jordan’s laatste bericht van drie dagen geleden.

In liefdevolle herinnering aan de geliefde sitcom-ster, hier zijn onze favoriet van zijn meest recente TikTok-video’s:

‘Geen geheimen hier 😂😂’

“Ik was net aan het praten met een vriend van mij en we waren onze coming-outverhalen aan het vergelijken”, vertelde Jordan op 7 oktober aan zijn 2,3 miljoen TikTok-volgers.

“En ik zei dat ik op de middelbare school mensen zou vertellen dat ik dit geheim had. … En ik zou tegen ze zeggen: ‘Ik ben homo’, en ze keken me aan en zeiden: ‘Ja, en? Wat is het geheim? Je bent homo en je hebt iemand vermoord?’”

‘Hold Me Closer Tiny Dancer’

Toen hij geen schattige ‘papagrappen’ vertelde, pronkte Jordan met zijn zieke danspasjes.

In augustus prees de komiek Elton John en Britney Spears’ “Hold Me Closer” duet, een heruitvinding van de voormalige klassieker “Tiny Dancer”, met een selfie-achtige video die hem laat zien hoe hij in zijn bescheiden slaapkamer op de melodie komt terwijl hij PJ’s draagt. .

‘Ik denk dat hij een punt heeft, toch?’

“Dus hier zit ik in mijn auto, bemoei me met mijn eigen zaken, en deze gekke persoon komt hier aan de kant rennen. Hij overviel me. Ik ben een freak,’ zei Jordan in een clip van juli terwijl hij op de bestuurdersstoel van zijn cabrio zat.

De acteur legde uit dat de vreemdeling hem waarschuwde dat zijn hoofd zonder hoed zou worden afgehakt of dat het zou worden blootgesteld aan huidkanker.

“Ten slotte zei ik: ‘Haal die f–k weg van mijn auto!'” herinnerde hij zich toen je kon zien dat de bovenkant van het voertuig langzaam weer omhoog ging.

“Het maakte hem zo bang dat hij er vandoor ging. Maar ik ga naar hem luisteren.”

‘Snitches krijgen hechtingen 😀’

Toen Jordan in juni in Las Vegas was, liet Jordan zijn volgelingen het uitzicht vanuit zijn hotelsuite zien voordat hij ze naar de snackbar bracht.

“Je weet wat ze zeggen: wat er in Vegas gebeurt, blijft in Vegas”, zei hij, terwijl hij een la opendeed met verpakte lekkernijen.

“Ik heb ze allemaal opgegeten, maar ik heb de dozen teruggezet”, onthulde hij. “Je kunt het maar beter niet tegen mij zeggen!”

‘Wie wist dat reizen zo opwindend kon zijn?’

Toen Jordan in juni op een luchthaven was, vertelde Jordan zijn volgelingen dat bewakers “trokken” [him] uit de lijn” naar “check [him] voor bomresten.”

“Ze stopten me achter een gordijn en begonnen me op te voelen”, zei hij. “Luister, ik weet dat ik heet ben en dat dynamiet in kleine verpakkingen komt, maar echt?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in