Lekt TikTok concepten? Hier leest u hoe u concepten veilig kunt houden

0
67


TikTok

Solen Feyissa/Flickr

Rome is niet op een dag gebouwd. En jouw ook niet TikTok videos.

Iedereen die inhoud op TikTok heeft gemaakt, kan spreken over de noodzaak om een ​​concept op te slaan voordat het eindproduct wordt gepost. Sommige trends en uitdagingen vereisen gewoon een vervelende hoeveelheid bewerking, dus de mogelijkheid om een ​​project als concept op te slaan en er later op terug te komen, is voor velen een uitkomst.

TikTok-gebruikers keren echter opnieuw terug naar een bekend gesprek over het al dan niet lekken van concepten van het korte videoplatform, en zo ja, hoe ze kunnen voorkomen dat die van hen voortijdig worden gepubliceerd. Dit is wat we weten.

Lekt TikTok concepten?

Er is geen bewijs dat er concepten op TikTok worden gelekt, maar dat weerhoudt mensen er niet van om te beweren van wel.

Het is niet de eerste keer dat het onderwerp ter sprake komt. In de zomer van 2020, toen gebruikers vanwege de COVID-19-pandemie thuis opgesloten zaten en een overvloed aan inhoud produceerden, begonnen sommigen te merken dat onvoltooide video’s zonder hun toestemming werden gepubliceerd. In sommige gevallen werden de video’s duizenden keren bekeken voordat ze werden verwijderd. TikTok heeft het probleem nooit publiekelijk aangepakt en na een tijdje verstomden de geruchten. Om die reden geloven sommigen dat het nieuwe gerucht dat TikTok opnieuw voortijdig concepten publiceert vals is.

Anderen trillen echter van angst bij de gedachte dat mensen hun onverbloemde kunstwerken zien.

Voor degenen die de app al jaren gebruiken, kan hun conceptmap honderden, zo niet duizenden video’s bevatten, en het idee dat die video’s het daglicht zien, is genoeg om ze in het koude zweet te laten uitbreken. Het goede nieuws is dat er een manier is om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt, maar het is misschien niet het antwoord waar mensen naar op zoek zijn.

Hoe voorkom je dat je concepten lekken?

Hoewel er geen substantieel bewijs is dat TikTok-concepten worden gelekt, vinden sommigen dat ze ’s nachts beter slapen, wetende dat hun concepten veilig zijn om te worden gelekt voor het geval dat.

De beste manier om dat te doen – en we weten niet zeker hoe we u dit moeten vertellen – is door ze te verwijderen. Dat klopt, de enige manier om ervoor te zorgen dat uw concepten niet op het platform worden gelekt – en nogmaals, er is geen substantieel bewijs dat ze worden gelekt – is om ze te verwijderen voordat ze de kans krijgen.

Het is een belachelijk concept voor velen, vooral degenen die jarenlang ongepubliceerde concepten hebben. Maar als je het type persoon bent dat het spel graag een stap voor is, is het misschien tijd om ofwel te gaan zitten en die concepten op te poetsen, of ze voor eens en voor altijd de bijl te geven.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in