‘Leiders kunnen het kleinst zijn’

0
106


Een loopbaancoach leidde tot een discussie op TikTok over enkele van de meest verschrikkelijke, ongepaste en grove dingen die bazen tegen werknemers hebben gezegd.

Van fotogenieke polo’s tot comfortabele broeken, sla je voorraad in

Katrina is de oprichter van Coach2Elevate en een senior manager verkoop en klanttraining en -ontwikkeling. Ze werkte zich op van telefonische klantenservice, dus ze weet hoe het is om onderaan de ladder te staan. Katrina vroeg mensen op TikTok wat het meest “giftige” was dat een werkplekleider tegen hen zei. Toen deelde ze haar voorbeeld.

Kijk hoe deze kleine woonkamer van een appartement in NYC in slechts één dag een prachtige make-over krijgt:

“In het bijzijn van de organisatie riep ik onze president uit omdat hij een vraag niet rechtstreeks had beantwoord”, zei ze. ‘Later zei het hoofd van mijn afdeling: ‘Je moet beslissen of je voor het bedrijf of voor de mensen bent.’ Die zat me niet lekker.”

Mensen deelden graag enkele van de nachtmerrieachtige feedback die ze op het werk ontvingen.

“Ik corrigeerde de CEO toen hij zei dat mijn team eerder vertrok en stuurde videobewijs. Ik werd de volgende dag ontslagen omdat ik ‘zijn integriteit in twijfel had getrokken’”, aldus een gebruiker.

“Ik kreeg een miskraam terwijl ik in functie was en toen ik het mijn regionale manager vertelde, zuchtte ze en zei ‘wordt dit een patroon bij jou’,” voegde een ander eraan toe.

“Vreemd genoeg kunnen de leiders het kleinst zijn en kritiek super persoonlijk nemen”, schreef een persoon.

“Mijn verkoopmanager zei dat hij de waarde niet zag in het opleiden van vrouwen omdat ze zwanger worden en weggaan”, zei iemand.

“Mijn manager liet me weten dat hij werknemers net op tijd had ontslagen om hen hun pensioen te laten verliezen om geld te sparen”, antwoordde een TikToker.

Bekijk deze woonkamer die sinds de jaren ’60 niet is bijgewerkt, een modern herontwerp krijgt:

Het bericht TikTok bespreekt ‘giftige’ dingen die hun bazen hebben gezegd: ‘Leiders kunnen het kleinst zijn’ verscheen eerst op In The Know.

Meer van In The Know:

Mijn dermatoloog zei dat ik moest stoppen met het gebruik van mijn normale deodorant en deze in plaats daarvan moest gebruiken

9 trendy herfstjassen onder de $ 100 bij Nordstrom die iedereen pull off noemt

9 tijdloze handtassen om te grijpen tijdens Nordstrom’s Summer Sale

Deze keukenspray van $ 4 elimineert volledig kookgeuren van vis, knoflook, spek en meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in