Lea Michele’s TikTok maakte grapjes over geruchten dat ze niet kan lezen

0
82


Lea Michele is in op de grap. De Grappig meisje star reageerde (opnieuw) op de internettheorie dat ze analfabeet is. Deze keer was haar reactie echter meer ironisch en kwam ze door middel van een TikTok-video. Het staat in schril contrast met haar eerdere gedachten over de geruchten.

In de TikTok-video die op 18 september is gepost, heeft Michele lip-gesynchroniseerd met een virale audioclip van De Kardashians. Op de vraag “Hoe gaat het?” door de persoon aan de andere lijn van een telefoongesprek, synchroniseert ze met Kylie Jenner en zegt: “Het is verbazingwekkend, maar wacht, kun je even praten?”

Het beste deel is de tekst op de video die luidt: “Calling Jonathan [Groff] om me de reacties op mijn eerste TikTok voor te lezen.” Groff, die speelde in gedachtenjager, is Michele’s oude BFF. Ze ondertitelde de video, “lol” met een verscheidenheid aan reactie-emoji’s.

Deze reactie op de theorie is tonaal anders dan degene die ze gaf The New York Times eerder deze maand. “…het gerucht gaat online dat ik niet kan lezen of schrijven? Het is zielig. Het is echt. Ik denk vaak dat als ik een man was, veel van dit niet het geval zou zijn,” zei ze.

De theorie, die in een meme is veranderd, begon ergens rond 2018 toen hosts van de podcast Nog een ding heeft een video uitgebracht waarin de zaak wordt beschreven die Michele niet kon lezen.

Michele ging in 2018 voor het eerst in op het gerucht op Twitter. In reactie op de tweet van een fan over de theorie, antwoordde Michele: “Ik vond het geweldig om deze tweet te LEZEN en wilde je terugschrijven. Letterlijk hardop lachen om dit alles. Hou van jou!!” De tweet van Michele werd naar verluidt kort daarna verwijderd.

De vrolijkheid aluin, die momenteel de hoofdrol speelt in de revival van Grappig meisje op Broadway, lijkt TikTok op te pakken terwijl hij herstelt van COVID-19. Ze plaatste ook haar eerste video op de app op 17 september. Daarin duette ze – met choreografie en al – een fan die Michele had geïmiteerd die “Don’t Rain On My Parade” uitvoerde op de openingsavond van Grappig meisje.

Op 6 september, dagen na haar debuut als Fanny Brice in Grappig meisje, kondigde Michele op Instagram aan dat ze “vroege tekenen” van COVID-19 had en haar geplande optredens zou missen. Ze zal naar verwachting terugkeren naar Grappig meisje op 20 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in