Lea Michele steekt de draak met gerucht dat ze niet kan lezen op TikTok

0
96


Wanneer een Grappig meisje een TikTok-account krijgt, ontstaat er hilariteit.

Terwijl ze in haar laatste dagen van COVID-19 quarantaine te midden van een 10-daagse afwezigheid van de Broadway-musical waar ze zich onlangs bij aansloot, Leah Michele maakte haar debuut op het sociale netwerk en plaatste twee video’s, waaronder een die de spot dreef met een al lang bestaand gerucht over zichzelf: dat ze zogenaamd niet kan lezen of schrijven.

De actrice, die het gerucht weken geleden als “triest” afwees New York Times interview, schreef in de TikTok, gedeeld op 18 september, “Jonathan bellen om me de opmerkingen over mijn eerste TikTok voor te lezen”, verwijzend naar haar BFF en voormalig Lente ontbloeit en vrolijkheid Co-ster Jonathan Groff. Ze onderschrift de clip, “Lol.”

Michele’s video parodieert een scène uit een aflevering uit 2017 van E!’s voormalige realityserie Op de hoogte blijven van de Kardashiansdie oorspronkelijk liet zien Kim Kardashian op een betraand telefoontje naar Girls Gone Wild oprichter en vriend van de familie, Joe Francis, tijdens een verblijf in zijn villa in Mexico. Met een verontruste blik synchroniseert Michele de lijn van de SKIMS-oprichter: “Het is verbazingwekkend, maar wacht, kun je even praten?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in