Lea Michele sluit zich aan bij TikTok met virale ‘Funny Girl’-video – Billboard

0
102


Lea Michele brengt haar tijd door in quarantaine op TikTok nadat ze vorige week positief testte op COVID-19. Ze lanceerde haar eigen TikTok-account op zaterdag (17 september) en spotte met een dramatische reproductie van haar optreden op Broadway’s Grappig meisje met een van haar.

De originele TikTok-video, gemaakt door Javi Rodriguez, bevatte een imitatie van “Lea Michele op de openingsavond van Funny Girl” waarvan anderen zeiden dat het behoorlijk accuraat was: “Als iemand die de show vanavond net heeft gezien, kan ik met 100% zekerheid zeggen dat dit is wat er is gebeurd”, had iemand geschreven.

Michele, die momenteel een 10-daagse pauze heeft van haar rol als Fanny Brice in de Broadway-revivalshow net nadat haar run in de show begon, deed haar eigen versie van de “Don’t Rain on My Parade”-ingang op TikTok.

“duet met @javirod305 #funnygirl Het is duidelijk dat ik niet kan wachten om volgende week terug te keren naar @funnygrlbwy”, schreef ze zaterdag bij de clip.

Michele had net de hoofdrol op 6 september overgenomen, nadat Julie Benko stand-by was ingevallen na het vertrek van Beanie Feldstein uit de productie in juli. Michele zal op 20 september terugkeren naar het podium.

Bekijk hier haar eerste bericht op TikTok en ingesloten in de onderstaande tweet.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in