Lea Michele maakte hilarische tikTok over haar leescomplot

0
42


Het lijkt erop dat Lea Michele heeft besloten om de “als je ze niet kunt verslaan, sluit je dan aan”-benadering te nemen voor die geruchten die ze niet kan lezen. Vers van deelname aan TikTok, de Grappig meisje ster deed de naam van haar musical eer aan met een video waarin de meme werd omarmd. De hilarische clip won veel commentatoren, waaronder iemand die haar graag ’terugneemt’ [her] stroom.”

In haar tweede TikTok heeft Michele perfect audio ingezet van Op de hoogte blijven van de Kardashians tot komisch effect. Ze koos een scène waarin Kim Kardashian, angstig en nog steeds bezig na haar angstaanjagende overval in Parijs, Joe Francis belt vanuit zijn villa in Mexico om de geruststelling te krijgen dat ze daar veilig zal zijn. “Hoi. … Het is verbazingwekkend, maar kun je even praten?” Michele mondt uit naar Kardashian’s audio, zoals het scherm laat zien: “Jonathan wordt gebeld om me de opmerkingen op mijn eerste TikTok voor te lezen.” Haar bijschrift is simpelweg “lol” naast drie emoji’s – wat ook passend is omdat de meme theoretiseert dat ze niet kan lezen of schrijven.

“ZE IS ZELFBEWUST”, schreef een geamuseerde kijker. Een ander merkte op: “LEA DIT IS WAT DE MENSEN WILLEN BEDANKT!!!!” Weer een ander vertelde haar: “Dit zorgde ervoor dat ik je 100% meer leuk vond”, met een emoji met een gezicht-met-tranen-van-vreugde. Vele anderen waren aan het “gillen” en konden niet geloven dat ze daarheen ging.

Michele was aanvankelijk niet zo enthousiast over het leescomplot. Het begon in 2017 toen, tijdens een aflevering van de Nog een ding podcast, presentatoren Jaye Hunt en Robert Ackerman grapten dat ze nooit heeft leren lezen op basis van haar late vrolijkheid mede-ster Naya Rivera’s bewering dat ze weigerde scènes met Tom Conway te improviseren. Het groeide van daaruit toen ze later naar al het “bewijs” keken in een 40 minuten durende Facebook Live, en uiteindelijk een volledige meme werd. Maar grapje of niet, Michele beschreef het onlangs als “verdrietig” tijdens een New York Times interview.

“Ik ging naar vrolijkheid elke dag; Ik kende mijn tekst elke dag”, vertelde ze aan de outlet. ‘En dan gaat er een gerucht online dat ik niet kan lezen of schrijven? Het is zielig. Het is echt. Ik denk vaak dat als ik een man was, veel van dit niet het geval zou zijn.”

Michele’s beknopte bijschrift legde niet uit waarom ze van gedachten veranderde, maar de TikTok lijkt een goede manier om elke controverse naar bed te brengen – en mensen enthousiast te maken over haar account en de huidige Broadway-wending. De enige andere video van de ster (tot nu toe) laat zien hoe ze een “duet” zingt met TikToker Javi Rodriguez, die een video had gedeeld waarin hij haar naspeelde Grappig meisje openingsnacht. Omdat ze kort daarna COVID-19 kreeg, lijkt het erop dat TikTok een goede uitlaatklep voor haar is terwijl ze wacht om weer op het podium te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in