Lea Michele maakt haar eerste TikTok ‘Funny Girl’-thema

0
70


Lea Michele neemt haar COVID-pauze niet over Grappig meisje liggen.


De actrice, 36, sloot zich aan bij TikTok en plaatste haar eerste video slechts enkele dagen nadat ze had aangekondigd dat ze een week lang Broadway-shows moest uitzitten vanwege een COVID-19-diagnose. En het is een hilarische knipoog naar haar hoofdrol.


In een duet met een andere TikTok-gebruiker synchroniseert ze met een audio van haar eigen stem die wordt onderbroken door een uitbundig applaus terwijl ze het kenmerkende deuntje van de show zingt, “Don’t Rain on My Parade”.


“Het is duidelijk dat ik niet kan wachten om volgende week terug te keren naar @funnygrlbwy”, schreef ze erbij,


De video toont de Golden Globe-genomineerde in een comfortabele bijpassende pyjama, met een haarborstel als microfoon. Haar stralende glimlach spreekt boekdelen terwijl ze de bewegingen uit de originele post nabootst.


De actrice plaatste de video opnieuw op haar Instagram-account, met het onderschrift ‘She’s on TikTok’.


GERELATEERDE VIDEO: Lea Michele zegt online geruchten dat ze niet kan lezen of schrijven ‘zou niet het geval zijn’ als ‘ik een man was’
Haar TikTok was niet ver van de waarheid, want Michele’s eerste nacht op het podium was vol applaus. Ze ontving in totaal vier staande ovaties voor het einde van Act 1, waaronder één na het kenmerkende deuntje van de show, “Don’t Rain on My Parade.” Nog twee volgden in de tweede act van de show.


Slechts een paar dagen later meldde Michele dat ze “vroege tekenen” van het coronavirus vertoonde. De Golden Globe-genomineerde kondigde 11 september op haar Instagram-verhaal aan dat ze positief testte en 10 dagen vrij zal nemen van haar run als Fanny Brice in Broadway’s Grappig meisje opwekking als ze herstelt.


“Helaas ben ik officieel positief getest op COVID. Volgens het productieprotocol kan ik 10 dagen niet terugkeren naar het theater”, schreef ze. “Gelukkig vandaag thuis blijven en dit vroeg opvangen, heeft zoveel leden van ons bedrijf beschermd tegen blootstelling.”
Grappig meisje is en is nog steeds bezig met het aanpakken van een enorme golf van COVID met bijna een dozijn bedrijfsleden die momenteel afwezig zijn, “de vrolijkheid aluin vervolgde. “We zijn bijna aan de andere kant van dit en onze schommels en understudies doen zo’n ongelooflijk werk om onze show op de been te houden.”


“Deze week was een droom die uitkwam en ik kan niet wachten om terug te komen – je kunt je maar beter voorbereiden. Tot snel”, voegde Michele eraan toe.


Nadat in juli werd aangekondigd dat ze de vorige ster Beanie Feldstein zou vervangen, vertelde Michele aan PEOPLE dat speculatie over drama achter de schermen rond de castingbeslissing niet waar is.


“Ik heb de show gezien. Ik schreef haar en vertelde haar wat een ongelooflijke baan ik vond dat ze deed”, zei Michele eerder deze maand. “Ik denk dat iedereen gewoon denkt dat alles zo dramatisch is. Ik denk ook dat mensen echt dol zijn op de opwinding om vrouwen tegen elkaar op te zetten, wat ik echt triest en ongelukkig vind.”LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in