Lea Michele imiteert zichzelf in eerste virale TikToK

0
104


Door Melissa Romualdi.

Lea Michele is lid geworden van TikTok!

De actrice maakte haar eerste video met niemand minder dan een viraal geluid over haar, dat het resultaat lijkt te zijn van een quarantaine-activiteit aangezien Michele momenteel herstellende is van COVID-19.

LEES MEER: Lea Michele ontvangt 4 staande ovaties in triomfantelijk ‘Funny Girl’-debuut op Broadway, neemt emotionele gordijnoproep

Ze testte afgelopen weekend positief op het virus nadat ze slechts vier shows had gespeeld in Broadway’s “Funny Girl”. De afgelopen week heeft haar stand-by Julie Benko de hoofdrol gespeeld totdat Michele op 20 september terugkeert naar het podium in het August Wilson Theatre in New York City.

De trend is afkomstig van TikToker Daniel Beoni die eerder zijn video ‘Rachel Berry at the Super Bowl’ deelde. In de clips is hij verkleed als Rachel van Michele’s ‘Glee’-personage, die dramatisch het ‘Funny Girl’-nummer ‘Don’t Rain on My Parade’ uitvoert, dat Michele zo beroemd heeft gezongen in de show. Beoni geeft zijn eigen draai aan het toneel en maakt onderweg op indrukwekkende wijze een paar garderobewijzigingen.

Vervolgens maakte gebruiker Javi Rodriguez de video opnieuw met als onderschrift: “Lea Michele op de openingsavond van ‘Funny Girl'”.

Michele, 36, maakte een duet met Rodriguez’s TikTok, waarbij ze zowel haar iconische ‘Glee’-personage als Fanny Brice van ‘Funny Girl’ channelde.

LEES MEER: Lea Michele zingt ‘I’m The Greatest Star’ in promo voor ‘Funny Girl’ op Broadway

“Het is duidelijk dat ik niet kan wachten om volgende week terug te keren naar @funnygrlbwy”, schreef ze in het bijschrift.

Bekijk Michele’s eerste TikTok hieronder:

@Lea Michele

#duet met @javirod305 #funnygirl Het is duidelijk dat ik niet kan wachten om volgende week terug te keren naar @funnygrlbwy

♬ Ik ben origineel – Daniel BeoniLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in