Law roundup: White piket hek leven onderbroken door TikTok grap

0
80Een vrouw werd naar verluidt wakker van harde geluiden en vond drie gaten in haar hek. Ze vertelde de Politie Kalispell ze geloofde dat de daders die het hek beschadigden, minderjarig waren vanwege een virale “hekbrekende” TikTok-uitdaging.

Een later telefoontje kwam van een vrouw wiens hek in de loop van twee nachten zou zijn beschadigd. Op de eerste nacht was een hekpaneel gebroken en op de tweede nacht een hele sectie.

Iemand in een supermarkt dacht naar verluidt dat een verbale verstoring tussen een stel zou escaleren in iets fysieks wanneer hun schreeuwende lucifer in de supermarkt te horen was en belde 911. Agenten namen contact op met het slechtgehumeurde paar.

Een vrouw had argwaan over mensen die in het donker in een park rondhingen. Officieren maakten contact met meerdere jonge volwassenen die “gewoon rondhangen”, die beweerden dat ze niet wisten dat het park gesloten was en verhuisden.

Een man was naar verluidt buiten aan het schreeuwen door iemands raam. Hij bleef schreeuwen terwijl hij richting appartementen liep. De wanordelijke man blokkeerde vervolgens een toegangsweg. Partijen werden gescheiden en begeleid door officieren. De bewoner kreeg informatie over het verkrijgen van een tijdelijk huisverbod.

Een bewoner ontdekte naar verluidt een onbekende man in zijn tuin en toen de bewoner hem vroeg wat hij aan het doen was, zei hij dat hij van plan was om naast de deur te gaan, maar de buren zeiden dat hij daar ook niet thuishoorde.

Iemand maakte zich zorgen over het welzijn van een 3-jarige en een baby in een kinderwagen die uit waren met een vrouw die naar verluidt aan het bedelen was bij de ingang van een coffeeshop. Agenten maakten contact en stelden vast dat de kinderen, die in de schaduw zaten, werden verzorgd.

Een vrouw vertelde agenten dat haar man naar verluidt wilde controleren of er mensenhandel gaande was nadat hij een man in een pick-up naar een vrouw en haar kinderen had zien kijken en toen hij met haar sprak, bleef ze naar de man kijken. Hij zag ook een wit busje met een heleboel gordijnen bij de vrachtwagen.

Een vrouw werd naar verluidt ‘geschreeuwd naar de top van haar longen’. Agenten namen contact op met de vrouw die erg van streek was dat ze onlangs dakloos was geworden. Ze werd meer ontspannen na een gesprek met de officier die haar advies gaf over welke lokale middelen beschikbaar waren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in