Larissa is nauwelijks herkenbaar in de nieuwste TikTok-video

0
76


Veel 90 dagen verloofde fans zijn stomverbaasd om te zien dat Larissa Lima er heel anders uitziet in haar nieuwe TikTok-video. De 36-jarige realityster heeft haar uiterlijk drastisch veranderd nadat ze verscheen op 90 dagen verloofde seizoen 6 met haar ex-man, Colt Johnson. Larissa, die de meeste fans ervan beschuldigden een goudzoeker te zijn, slaagde erin haar leven te veranderen door de modellenindustrie voor volwassenen te betreden en haar fysieke uiterlijk te verbeteren. Door de jaren heen onderging ze verschillende cosmetische ingrepen om grotere borsten, nepbuikspieren en nieuwe gelaatstrekken te krijgen.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Onlangs schrok Larissa 90 dagen verloofde kijkers met haar nieuwe looks in een TikTok-video. In de video pronkte ze met haar enorme implantaten voor de camera. Haar gelaatstrekken, zoals haar jukbeenderen, lippen en neus, zagen er veranderd uit, en fans bespraken haar verandering in uiterlijk in een Reddit-thread die was gestart door femalehomosapien18. De redditor schreef, “Ik herken nooit iemand…,” ongeloof tonen over de nieuwe look van de Braziliaanse realityster. Een andere Redditor merkte op, “Ik dacht eerst dat het Miona was,” zoveel toevoegen 90 dagen verloofde sterren beginnen er hetzelfde uit te zien door plastische operaties. Iemand anders zei,NFW!!!! Ze is onherkenbaar.”

Verwant: Hoe Larissa’s leven na 90 dagen verloofde zal veranderen na het krijgen van een groene kaart


Larissa Lima-90 dagen verloofde -cosmetische ingrepen -plastische chirurgie-onherkenbaarLarissa Lima van 90 dagen verloofde heeft blijkbaar haar fillers opgelost

Larissa Lima 90 dagen verloofde

Verschillende gebruikers op Reddit stemden in om te raden welke procedures Larissa deze keer heeft ondergaan. Een van hen beweerde, “Die neuscorrectie met korting is te zien ..” erop wijzend dat de 90 dagen verloofde star’s nieuwste neus ziet er nep en plastic uit. Een andere criticus verklaarde, “Doktoren die dit doen type van extreme procedures moeten naar de gevangenis,” eraan toevoegend dat Larissa’s huid extreem is geworden “dun” vanwege uitgebreide procedures. Een van Larissa’s volgelingen beweerde: “Zij [Larissa] gepost op haar IG loste ze haar fillers op, VERWIJDERD de BBL.”

De meeste fans van Larissa zijn teleurgesteld over haar huidige uiterlijk en gevoel dat ze haar natuurlijke schoonheid heeft vernietigd. De moeder van twee kinderen was prachtig toen ze debuteerde in de show en bijna iedereen geloofde dat ze nooit plastische chirurgie nodig had. Ze onderging echter meerdere procedures, ongeacht wat haar fans voelden, waardoor velen van hen werden uitgeschakeld. Hoewel Larissa medio 2022 een mislukte plastische chirurgie onderging, lijkt ze er niet klaar voor te zijn om het op te geven.

Een handvol 90 dagen verloofde fans begrijpen waarom Larissa deze levensveranderende risico’s neemt en dure cosmetische ingrepen ondergaat. Kijkers weten misschien dat de realityster een zoon en dochter heeft, en blijkbaar verdient ze geld voor hen. Voor nu lijkt het erop dat Larissa’s plastische operaties haar alleen maar populairder hebben gemaakt op platforms voor inhoud voor volwassenen, wat haar heeft geholpen veel geld te verdienen. Trouwens, Larissa heeft eerder uitgelegd hoe haar werkleven niet zo gemakkelijk is als mensen denken, door te zeggen: “Ik ben soms wel 10 uur aan het werk.” Ze had “NUL dollar toen ze door haar scheiding ging en sindsdien een lange weg heeft afgelegd. Larissa is geen geliefde reality-tv-ster, maar 90 dagen verloofde fans zijn er trots op haar een succesvolle carrière te zien maken in Amerika.

Meer: waarom 90 Day Fiancé’s Larissa’s Moving Truck Photo Fans gissen

Bron: femalehomosapien18/Reddit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in