Landon Barker reageert op TikTok die spot met het uiteenvallen van Lil Huddy en Charli D’Amelio

0
112


Landon Barker heeft gereageerd op een TikTok-video waarin de spot wordt gedreven met Charli D’Amelio en Chase Hudson, ook bekend als Lil Huddy’s breuk, nadat hij interesse had getoond in het maken van een diss-track over de zanger.

TikTok-sensatie Charli D’Amelio dateerde vroeger met mede-TikTok-ster Chase Hudson alias Lil Huddy, maar het paar verbrak uiteindelijk de zaken in 2020.

In juni 2022 werd Charli voor het eerst gespot met de zoon van Travis Barker, Landon Barker, wat prompt tot datinggeruchten leidde. Niet lang nadat deze geruchten begonnen, begonnen Charli en Landon hun relatie openbaar te maken door een aantal foto’s samen op sociale media te plaatsen.

Na de nieuwe relatie leek Chase, die naar verluidt bevriend was met Landon, Charli uit te nodigen in een van zijn nieuwe nummers, met de tekst: “Je bent een showstopper / Een slechte leugenaar, homie hopper / Drama starter. ”

In augustus maakte TikToker damedamian een video waarin hij uitbeeldde dat Charli verdrietig was na haar breuk met Chase, gevolgd door een clip waarin hij “Lil Huddy die er een liedje over maakt” uitbeeldde. Aan het einde van de video komt ‘Landon’ binnen en ziet ‘Charli’ er weer vrolijk uit. De video kreeg vier miljoen views en meer dan 700.000 likes.

Dit leidde er zelfs toe dat Landon op de virale clip reageerde, simpelweg met de tekst: “Lmao frfr.”

Dit volgt op Landon die zei dat hij zou gaan samenwerken met Josh Richards om een ​​diss-track te maken op Bryce Hall en Lil Huddy, nadat de TikTokers er verschillende video’s over hadden gemaakt. Josh grapte: “Maak je klaar om Landon te raken om een ​​diss-track te maken op Bryce en Huddy”, waarop Landon antwoordde: “Laten we het doen Josh! Direct!”

Het lijkt erop dat de spanning tussen Landon en Chase zal voortduren, aangezien het er niet naar uitziet dat Landon en Charli het binnenkort zullen afbreken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in