Lakers’ Dwight Howard op de vlucht voor politie in TikTok-komedie

0
78


Dwight Howard probeert de laatste tijd zijn weg te vinden in de gemene straten van TikTok, en de grote man van Los Angeles Lakers (of hij hoopt tenminste nog steeds een Laker te zijn) heeft behoorlijk hilarische inhoud bedacht. De drievoudige Defensive Player of the Year is een van de grappigste kerels in de NBA en je kunt er zeker van zijn dat de meeste van zijn berichten op het enorme sociale mediaplatform erg merkgebonden zijn voor Dwight Howard.

Zijn nieuwste TikTok komt nu in de vorm van een geanimeerde video waarin hij op de vlucht slaat voor de politie. Hij legde zijn hoofd op het lichaam van een cartoon die zijn best doet om een ​​politieauto te ontlopen. Het resultaat is hilarisch:

@dareeldwight12

Het is cool als ze het doen 🥴 #fyp #dwighthoward

♬ Backend – Finesse2tymes

Deze heeft op het moment van schrijven al meer dan honderdduizend keer bekeken. Het vorige bericht van Howard ontplofte echter volledig en vergaarde meer dan 1,6 miljoen views. Als je je afvroeg waar het over ging, hier ga je:

@dareeldwight12

😵‍💫 #fyp #dwighthowward #basketball #viral

♬ origineel geluid – huncho.laflame

Geen wonder dat dit helemaal viraal ging. Het controversiële karakter van de post leidde ook tot meer dan 2.000 reacties. Daarin stelt Howard zijn weglating uit de NBA Top 75 in twijfel, ondanks het feit dat hij naar verwachting een toekomstig lid van de Basketball Hall of Fame zal worden. Het feit dat Howard van de Top 75 werd uitgesloten, was nogal een polariserend onderwerp, en hij heeft zijn steentje bijgedragen om de vlam aan te wakkeren.

Wat zijn huidige staat in de NBA betreft, heeft Dwight Howard echter nog steeds geen team. Zijn derde stint bij de Lakers eindigde afgelopen seizoen en het ziet er naar uit dat het team niet geïnteresseerd is in het verlengen van zijn contract. De 36-jarige free agent zou op weg kunnen zijn om zich bij zijn achtste team aan te sluiten in wat een zeer kleurrijke 18-jarige NBA-carrière is geweest.

Zuigers, Jaden Ivey, Cade Cunningham, Saddiq BeyLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in