Lady Gaga’s Haus Labs lanceert eerste TikTok-campagne en uitdaging

0
28


Alle producten op Glossy Pop zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redactie. Wanneer u echter iets koopt via onze winkellinks, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

Voor zijn allereerste TikTok-campagne en -uitdaging heeft Haus Labs geen bureau ingeschakeld om een ​​jingle over make-up te schrijven. In plaats daarvan leunde het op zijn beroemde oprichter. De campagne, die maandag werd gelanceerd, werd aangespoord door een bericht van Gaga aan haar 7,7 miljoen TikTok-volgers. Het zet de nieuwste lancering van het merk in de schijnwerpers, de Triclone Foundation, die op 8 september werd gelanceerd. Het product is snel de nummer 1 bestseller van het merk geworden.

“We wisten dat we iets baanbrekends en fantastisch wilden doen voor onze baanbrekende en fantastische stichting. … Bij TikTok draait alles om transformatie, het draait allemaal om een ​​viraal geluid. Het is een plek voor authenticiteit die iedereen verwelkomt, op alle niveaus. We wisten toen we de stichting lanceerden dat onze grote inzet, in termen van tijd en geld besteed [outside of product development]zou TikTok worden”, zegt Kelly Coller, CMO van Haus Labs.

“TikTok heeft de manier veranderd waarop mensen schoonheidsproducten ontdekken en kopen, en Haus Labs TikTok heeft een exponentiële groei doorgemaakt. Van mei tot september hebben we onze TikTok-volgers met 151% verhoogd en totaal? sociale betrokkenheid met 94,2%”, zegt Ben Jones, CEO van Haus Labs, die opmerkt dat hij meer dan 20 make-upconcurrenten versloeg. hen verslaan in wat? wanneer is het gelanceerd op TikTok?

De campagne draait om een ​​nieuwe audioclip, ontworpen als aanvulling op een bestaande Lady Gaga-meme, zoals hieronder afgebeeld.

In de nieuwe audio is Gaga te horen die zegt “baanbrekend, totaal episch, glad als boter, een tweede huid, whoa bitch …” naast andere dramatische uitspraken die spreken over het transformerende effect van de nieuwe foundation. Zowel TikTok als Sephora werkten samen met Haus Labs om de campagne te maken. Degenen die deelnemen aan de uitdaging, met behulp van de originele audio en de hashtag #HausLabsFoundation, zullen deelnemen aan een wedstrijd. Eén willekeurig gekozen winnaar ontvangt een cadeaubon van $ 1.000 om te winkelen bij Sephora.

Nadat Gaga’s TikTok-introductie van de campagne live gaat, heeft het merk 10 andere makers in de rij om te posten, waaronder Mikayla Nogueira en Spencer Heggen. Heggen, oftewel @PaintedBySpencer heeft het product al de ‘basis van het jaar’ genoemd.

De makers die voor de campagne zijn geselecteerd, omvatten alle ‘leeftijden, vormen, maten en’ [races]’, aldus Colle. “Sommigen zijn de grootste mensen op TikTok en sommige zijn micro-influencers. We wilden een assortiment en heel divers, want dat is precies waar onze stichting voor staat. Het is ook waar ons merk over gaat’, zei ze.

“Mikayla [Nogueira] is een ongelooflijke Tiktok-maker; we zijn absoluut dol op haar om vele redenen. Ze heeft gesproken over haar eerste problemen met huidverzorging. Ze is gewoon een heel authentiek persoon, die bekend staat om echte recensies en echte transformaties. En we houden van het gesprek dat zij en onze oprichter online hebben gehad over geestelijke gezondheid, “zei Coller.

Dave Marchi, vp brand marketing, PR en partnerships van Haus Labs, merkte op hoe “actief betrokken Gaga is op alle uren van de dag, waar ze ook is.” Hij zei dat hij vaak content over Haus op TikTok ziet, en “Gaga heeft al gereageerd.”

“Ze is zo ingebeld en zo enthousiast over de stichting en TikTok in het algemeen”, zei Marchi.

Het merk is ervan overtuigd dat de campagne de naamsbekendheid zal vergroten en TikTokers zal inspireren om de foundation zelf uit te proberen, hoewel het gebruik ervan in je content geen vereiste is om de wedstrijd te winnen. “We wisten dat dit transformationele product, met dit a-ha-moment, zou gaan werken op TikTok. We wisten dat het hebben van een nieuw viraal geluid het internet zou doen exploderen. En we weten ook dat, als je Gaga hebt, ze het van haar zal maken, het beter zal maken en het zal exploderen op een manier die niemand anders kan. Het is een beetje zoals de heilige drie-eenheid van recepten,’ zei Coller.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in