Lady Gaga rockt haar epische kont in een brutale bodysuit in TikTok-video

0
135


  • Lady Gaga heeft deze week hard gewerkt om glazen plafonds te breken in Fenway Park, en ze plaatste een TikTok-video die liet zien hoe indrukwekkend haar nieuwe prestatie was.
  • De zangeres flitste haar ultra-gestemde buit in een indrukwekkende leren bodysuit tijdens het optreden op het podium.
  • Gaga doet al tientallen jaren yoga en begon met yoga toen ze nog op de universiteit zat.

Hoe is je week geweest? Dat is cool, want Lady Gaga heeft zojuist een record gebroken voor het hebben van de best bezochte en best betaalde show in Fenway Park in Boston ooit. Althans volgens Moeder Monster.

Gaga noemde dit kleine lekkernij terloops in een nieuwe TikTok met beelden van de show. “Toen je net de best bezochte en best betaalde show aller tijden van Fenway Park speelde”, schreef ze op TikTok.

In de video, die Gaga op het grote scherm laat zien, is te zien hoe de zangeres de camera een serieus gezicht geeft voordat ze zich omdraait en wegslentert in een zwart, leren bodysuit en doorschijnende panty’s die haar serieus getinte kont laten zien. Gaga geeft een laatste draai en doet een dansbeweging in Michael Jackson-stijl voordat ze een laatste monsterpose aanneemt.

“Met andere woorden, het wordt een legende genoemd 🤷🏻‍♂️🤘🏼🤘🏼💖”, schreef een persoon in de comments. “Prachtig 🥰,” viel een ander bij. “Niemand doet het zoals Gaga!!!!!” een derde schreef. Ja, akkoord.

Gaga heeft niet veel details over haar fitnessroutine gedeeld – inclusief hoe ze die getinte perzik bewerkt – maar ze heeft kleine BTS-fragmenten gedeeld om fans wat hints te geven.

Om te beginnen is Gaga groot – enorm – in yoga. Ze beoefent sinds 2004, toen ze nog student was aan de New York University, vertelde haar voormalige yogaleraar The New York Times. Af en toe zal Gaga een kleine herinnering op Instagram plaatsen over hoe getalenteerd ze is op de yoga-afdeling, zoals deze statiefkopstandfoto van januari.

Als ze geen yogamoves van hoog niveau maakt, kun je Gaga vinden op de tennisbaan.

…of zich een weg baant door Pilates, een bekende booty-booster en all-over toning workout:

Oh! En ze is ook een fervent ruiter. In januari deelde Gaga mee dat ze een paar jaar vrij nam van de sport nadat haar paard stierf, maar ze zit nu (letterlijk) weer in het zadel.

Gaga onthulde ook dat ze tijdens haar verblijf in Vegas bekend stond om hier en daar baantjes te trekken en zichzelf gekscherend ‘Gaga Phelps’ noemde.

Op het gebied van eten heeft Gaga een persoonlijke chef-kok – jeugdvriend Bo O’Connor – die haar helpt om “echt gedisciplineerd” en gezond te blijven, zelfs als ze het super druk heeft op tournee, volgens De nieuwe aardappel. ‘Of ik nu kook of we gaan uit, ze kiest meestal Italiaans,’ zei O’Connor. “Het is gewoon thuis voor haar.”

Records breken met een strakke buit … je houdt ervan om het te zien.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in