Lady Gaga, Madonna, meer celebs doen ‘Teenage Dirtbag’ TikTok-trend

0
109


TikTok heeft een nieuwe trend, en het is een knaller uit het verleden.

Beroemdheden hebben zich aangesloten bij de #TeenageDirtbag-trend en delen oude middelbare schoolfoto’s op het platform terwijl het Wheatus-nummer ‘Teenage Dirtbag’ uit 2000 op de achtergrond speelt.

Met meer dan 1,2 miljard views lopen de snapshots uiteen van de gloriedagen van tieners, met ongemakkelijke mode uit de jaren 90 en Y2K.

Sterren als Jimmy Fallon, Madonna, Terry Crews en Lindsay Lohan hebben deelgenomen aan de trend, met hun clips die miljoenen en miljoenen views hebben verzameld.

Hier zijn enkele van de grappigste “Teenage Dirtbag”-video’s van beroemdheden.

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
TikTok/Lindsay Lohan

De video van tienerkoningin Lindsay Lohan uit de jaren 2000 stond vol met throwback-kiekjes uit haar komedie “Mean Girls” uit 2005 en verschillende foto’s van de rode loper. De 36-jarige ondertitelde haar TikTok gekscherend: “Throwbacks zijn #softetch.”

Kevin Bacon
Kevin Bacon
TikTok/Kevin Bacon

Kevin Bacon nam deel aan de actie en deelde glorieuze kiekjes uit zijn tienerverleden en uit zijn vroege filmcarrière. Enkele shots uit de jaren 80-films van de 64-jarige zijn onder meer ‘Footloose’ en ‘She’s Having a Baby’.

Christina Aguilera
Christina Aguilera
TikTok/Christina Aguilera

“Ik ben gewoon een OG #teenagedirtbag-baby 🖤”, schreef Christina Aguilera naast haar eigen TikTok. De 41-jarige zangeres had snapshots van haar beruchte ‘Dirrty’-tijdperk uit de jaren 2000. De clip toonde een overvloed aan foto’s uit Xtina’s gothic-periode, waar ze donkere lippenstift, leren lingerie en witblond haar met zwarte strepen wiegde.

Jimmy Fallon
Jimmy Fallon
TikTok/Jimmy Fallon

“The Tonight Show”-presentator Jimmy Fallon plaatste een video met oude foto’s uit zijn vroege comedy-dagen. Er was ook een hilarische foto van de 47-jarige met een witte badkamer, zonnebril, pantoffels en een sigaar.

Jessica Alba
Jessica Alba
TikTok/Jessica Alba

“Deze #trend bracht me waaaaay terug 😂🔄 #teenagedirtbag”, schreef Jessica Alba hilarisch bij haar video. Nadat ze een rockstar-teken omhoog had gehouden, flitste de 41-jarige terug naar foto’s van zichzelf vroeger. haar montage was een mix van headsets uit de jaren 90 en een foto van haar film ‘Into the Blue’ uit 2005.

Demi Lovato
Demi Lovato
TikTok/Demi Lovato

Demi Lovato had behoorlijk de emo-goth-fase tijdens haar tienerdagen op Disney Channel. De 30-jarige toonde foto’s van zichzelf met donkere make-up, gescheurde rockband-t-shirts en een opzij vallend kapsel.

Alicia Silverstone
Alicia Silverstone
TikTok/Alicia Silverstone

Alicia Silverstone plaatste verschillende foto’s van zichzelf met een fris gezicht en in al haar jeugdigheid. De ‘Clueless’-actrice, 45, voegde ook foto’s van zichzelf toe van een paar shoots uit de jaren ’90 op tijdschriftcovers.

Madonna
Madonna
TikTok/Madonna

De Queen of Pop zelf Madonna plaatste een clip met de titel “The Original Teenage Dirtbag Photos” en een verscheidenheid aan foto’s waren van haar vroege muziekcarrière in de jaren tachtig, evenals van haar leven vóór Hollywood.

Joe Jonas
Joe Jonas
TikTok/Joe Jonas

Joe Jonas bracht ook een groot deel van zijn vormende jaren door op Disney Channel en deelde foto’s uit zijn tijd op het netwerk. TikTok van de 33-jarige muzikant liet zien dat hij gitzwart haar had en felle neonkleurige kleding droeg op de set van de film ‘Camp Rock’ uit 2008.

Jennifer Garner
Jennifer Garner
TikTok/Jennifer Garner

Op de foto’s van Jennifer Garner droeg ze wilde hoeden, kleding en grappige gezichten voor de camera in haar jonge jaren. De ‘Alias’-ster, 50, toonde ook haar saxofoon- en balletdansvaardigheden.

Terry Crews
Terry Crews
TikTok/Terry Crews

Voordat Terry Crews acteur was, had hij een passie voor sport.

De 54-jarige ‘Brooklyn Nine-Nine’-ster plaatste foto’s van zijn tijd als basketballer en atletiekbaan op de middelbare school in Flint, Michigan.

Hij deelde ook een foto die er in de jaren tachtig erg zwaar in geïnvesteerd was in rapmuziek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in