Kylie Prew’s TikTok bevestigt dat zij en JoJo Siwa weer uit elkaar zijn

0
110


Het lijkt erop dat de sprookjesrelatie van JoJo Siwa opnieuw tot een einde is gekomen. Siwa had sinds begin 2021 een relatie met haar vriendin Kylie Prew, en hoewel ze aan het eind van dat jaar een beetje uit elkaar gingen, kondigde Siwa’s Instagram-bericht van mei 2022 de heropflakkering van haar romance met Prew aan, en het leek erop dat liefde had gevonden een manier. Helaas, slechts een paar maanden later, bevestigde Kylie Prew op TikTok dat zij en JoJo Siwa weer uit elkaar waren, wat onthulde dat hun tweede kans van korte duur was.

In een recente TikTok-live op 16 augustus reageerde Prew op een fan die vroeg of ze single was en het antwoord was schokkend. “Ik hou niet van drama en het maakt me heel, heel angstig en daarom wil ik er een tijdje niet echt over praten, maar iemand vroeg me zojuist of ik single was,” begon ze, en haar lichaamstaal onmiddellijk verstijfde op een manier die aangaf hoe nerveus ze leek te zijn. De bevestiging die volgde was snel en Prew bood geen details, maar verzekerde fans alleen dat het goed met haar gaat en dat de splitsing minnelijk lijkt: “Ik ben. Ik ben nu bijna twee maanden vrijgezel en het is oké.” Twee maanden. De tijdlijn geeft aan dat Prew en Siwa ergens midden juni uit elkaar moeten zijn gegaan, wat slechts een maand was nadat ze in mei 2022 weer bij elkaar kwamen na enkele maanden uit elkaar.

Leon Bennett/Getty Images Entertainment/Getty Images

Siwa en Prew maakten hun relatie begin 2021 voor het eerst bekend, minder dan een maand nadat Siwa publiekelijk uit de kast kwam als homo. Het paar deelde trots hun liefde op sociale media en wijdde verschillende berichten aan elkaar en hun vriendschap die een relatie werd. In een post ter ere van de eerste zes maanden van hun relatie, zei Siwa: “Ik heb zoveel geluk dat ik deze ongelooflijke mens mijn vriendin mag noemen. Bedankt dat je me elke dag zo speciaal en zo geliefd hebt laten voelen.” Hoewel ze allebei liefde voor elkaar deelden, bevestigde het paar in november 2021 hun splitsing en schreef Siwa op Paris Hilton’s Dit is Parijs podcast dat het gewoon de “juiste persoon, verkeerde tijd” was.

Eerder dit jaar pakten Prew en Siwa hun relatie weer op, maar hun romance was van korte duur. Fans vermoedden de breuk toen Siwa stopte met het plaatsen van foto’s met haar vriendin op sociale media, een verandering die aangaf dat er iets aan de hand was. De officiële bevestiging dat hun relatie voorbij was, kwam van de TikTok live die Prew gehost had. Nadat ze fans op de hoogte had gebracht van de splitsing, volgde ze snel de fans op dat alles tussen haar en Siwa in orde is. “Niet alles hoeft rommelig en vies te zijn, want dat is het niet, en ik wil gewoon de lucht opruimen. We zijn allebei veilig en gelukkig en gezond, en dat is het enige dat telt.”

Ook al hebben Siwa en Prew hun romance stopgezet, ze lijken nog steeds veel liefde voor elkaar te hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in