Kylie Morgan’s “Bridesmaids” explodeert op TikTok en verdient meer dan 4,5 miljoen views in minder dan 48 uur

0
61


Kylie Morgan deelde onlangs een nieuw soort voorstellied dat viraal ging op TikTok.

Terwijl de meeste huwelijksaanzoeksliedjes van de bruidegom tot de bruid worden geschreven, is het lied van Morgan van haar tot haar bruidsmeisjes.

Het nummer, toepasselijk getiteld ‘Bridesmaids’, werd in minder dan 48 uur meer dan 4,5 miljoen keer bekeken. In de TikTok-video zijn ook Morgan en haar bruidsstam te zien, die naast haar zullen staan ​​als ze op 1 oktober ‘ik doe’ zegt tegen verloofde Jay Allen.

@kyliemorganmusic

Tag je #bridetribe #bridesmaids #whenwomenwin #bridesmaidproposal #weddingtiktok #bachelorready #bacheloretteparty #bachtrip

♬ Bruidsmeisjes – Kylie Morgan

Ze heeft me door de middelbare school geholpen / Ze zou waarschijnlijk mijn borg betalen / En zij is degene die me dronken zou maken, naast me in de gevangenis zou zijn / Ze weet dat ze mijn stem van de rede is / Ze is mijn grootste fan / Zij is die me vertelde , ‘verlaat de jongen en vind jezelf een man,’” Morgan zong mee met haar lied en gebaarde naar elk van haar bruidsmeisjes tijdens de tekst die bij hen hoorde.

“Ja / Als meisjes de wereld runnen / Jij bent waarom de mijne blijft draaien / Dus ik moet je vragen / Willen jullie mijn bruidsmeisjes zijn / Mijn rit of sterft / Mijn champagne aangeschoten soort stam / Wilde rechts naast me / Zwart rockend terwijl Ik draag wit / Zusters die ik mag kiezen / Ik heb die misschien gevonden, maar ik heb jou ook nodig / Het lied gaat altijd over de bruidegom, maar ik kan het gewoon niet zeggen / Zonder mijn bruidsmeisjes,” Morgan vervolgde.

Ze maakte ook vervolgvideo’s met de nadruk op het tweede couplet en het derde couplet van het nummer.

Fans waren zo enthousiast over het nummer dat Morgan deelde dat ze het nummer op 16 september zal uitbrengen in een volgende TikTok-video.

“Dit is het snelste nummer dat ooit voor mij is opgeblazen” [TikTok]’, deelde Morgan mee. Naast het uitbrengen van het nummer, zei Morgan dat “Bridesmaids” haar volgende single zal zijn.

@kyliemorganmusic

Reageren op @sydr13 FREAKING OUT!! Ga alsjeblieft pre-save!! #bridesmaids #willyoubemybridesmaid #bridesmaidproposal #weddingtiktok #bachelorette #bridesquad #bridetribe #kytribe

♬ Bruidsmeisjes – Kylie Morgan

Morgan verloofde zich met haar oude vriend Allen op het Whiskey Jam-podium in Nashville tijdens Memorial Day Weekend 2021. Allen, die Morgans vader toestemming vroeg om met haar te trouwen, zei dat hij wist dat hij “het voorstel onderdeel van de show wilde maken”. volgens Mensen.

“Ik had geen idee hoe het ging gebeuren, wat hij ging doen, hoe de ring eruit zou zien”, zei Morgan over het voorstel. “Dus dat was allemaal een echte verrassing en het was absoluut perfect”, vertelde ze aan de outlet.

Morgan deelde onlangs een reeks verlovingsfoto’s op haar Instagram-pagina en schreef: “50 dagen tot ik “Allen” aan mijn ID toevoeg”, inclusief een 😉 in het bijschrift. Haar verloofde reageerde op de post en zei: “Mijn vrouw.”

Kylie Morgan’s volgende geplande tourdatum is op 22 september op Moonshine Beach in San Diego, Californië.

Delen is zorgzaam!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in