Kylie Jenner’s nieuwste TikTok heeft velen ervan overtuigd dat ze een echte Bratz-pop is

0
157


Kylie Jenner lijkt in haar TikTok-tijdperk te zijn, aangezien de realityster vaak op het platform heeft gepost. Haar nieuwste video trok snel de aandacht van velen, omdat mensen dachten dat ze eruitzag als een echte Bratz-pop.

In het verleden plaatste de realityster meestal inhoud op Instagram, maar het lijkt erop dat Kylie haar nieuwe liefde heeft gevonden, namelijk TikTok.

Fans zijn dol op deze nieuwe kant van de ster, omdat sommigen ervan overtuigd waren dat het was alsof ze in de goede vriendenkring van Kylie waren.

Haar nieuwste TikTok laat mensen schrikken

Kylie heeft onlangs een TikTok gepost met haar beste vriendin, Stassie Karanikolaou. Daarin werd het paar gespot met een filter waarop ze grotere lippen en wat blozende wangen kregen.

De twee leken te genieten van het nummer terwijl ze voor de camera poseerden. Mensen merkten echter snel op dat Kylie door de filters eruitzag als een echte Bratz-pop.

Een gebruiker schreef: “Het kostte me een LOOOONG minuut, maar Kylie low-key ziet eruit als een Bratz-pop.” Anderen leken het ermee eens te zijn, zoals iemand schreef: ‘high key.’

Stacey en Kylie hebben in het verleden TikToks gemaakt

Dit is niet de eerste keer dat Stacey en Kylie samenkomen om een ​​video te maken. In het verleden leek het paar enkele van de meest iconische Kardashian-scènes op het platform na te bootsen.

Een van hen was dat Kylie enkele van de regels die door Kourtney Kardashian werden gesproken tijdens de lippen synchroniseerde Op de hoogte blijven van de Kardashians afleveringen.

Terwijl Stacey en Kylie een goed paar lijken te vormen, konden fans niet ontkennen hoe ze Jordyn Woods hebben gemist. Het paar was beste vrienden voordat Jordyn contact maakte met de ex van Khloe Kardashian, Tristan Thompson.

Foto door Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Kylie en Stormi hebben het ook overgenomen

Afgezien van Stacey is niemand minder dan Stormi een andere persoon die de schermtijd op Kylie’s social heeft genomen. Fans zijn dol op het moeder-dochterduo en willen er graag meer van op het platform.

Onlangs hadden Kylie en Stormi zelfs een nagel-spa-dag waarop iedereen haar ‘beste moeder ooit’ noemde. Hun korte clips samen maken het internet zeker wild en we zullen liegen als we zouden zeggen dat we er niet meer van wilden.

BEKIJK DE KARDASHIANS OP HULU VANAF DONDERDAG 2 SEPTEMBER
EN WORD FREAKY MET ONS OP INSTAGRAM EN FACEBOOK

G-Flip zwijmelt over Chrishell Stause als ‘meest verbluffende mens op de planeet’

Kourtney en Reign brengen zondag door in het zwembad terwijl Scott een ongeluk overleeftLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in