Kylie Jenners dochter Stormi gaat viraal op TikTok met schattige video

0
23


Kylie Jenner’s vierjarige dochtertje Stormi is viraal gegaan in een nieuwe TikTok-video, die in minder dan een dag meer dan 20 miljoen keer bekeken is.

Jenner woonde gisteravond de uitverkochte show van Travis Scott bij in Londen, samen met haar dochter Stormi.

In een virale video die door Kylie wordt gedeeld, is het paar te zien terwijl ze samen met het publiek van het concert genieten met 20.000 andere mensen.

De gezonde clip van 23 seconden toont een opgewonden Stormi, die een enorme koptelefoon draagt ​​terwijl ze haar vader aanmoedigt. Travis kan haar horen vragen of ze “klaar” is, waarop de vierjarige “ja” antwoordt. Ze wordt later getoond terwijl ze op en neer springt terwijl Travis een van zijn hits uitvoert.

Terwijl Kylie’s video’s altijd miljoenen views genereren, heeft deze maar liefst 20 miljoen verzameld in minder dan 24 uur, waardoor het een van haar snelste video’s is die in minder dan een dag viraal gaat.

Fans en kijkers reageren op virale Stormi-video

De schattige clip, trending op TikTok, heeft veel fans en kijkers geïntrigeerd.

“Kylie is zo’n koningin, en Stormi is zo schattig”, merkte een fan op. “Stormi gaat zo veel vibreren als ze ouder is”, schreef een andere fan.

“Niets beter dan te zien hoe je vader iets doodt waar ze van houden”, grapte iemand anders.

Sommigen maakten zich echter meer zorgen over het feit dat Travis Scott mocht optreden, na de ramp met Astroworld in november 2021. Tijdens het evenement, dat werd gehouden in NRG Park in Houston, Texas, kwamen een aantal mensen om het leven tijdens een massale toestroom van mensen.

“Het feit dat hij nog steeds kan optreden, is nogal wild en iedereen is zich niet bewust”, schreef een kijker.

Een andere gebruiker was het daarmee eens en voegde eraan toe: “Hoe is het deze man zelfs toegestaan ​​om nog live op te treden na wat er is gebeurd.”

Het concert in Londen was de eerste keer dat rapper Travis optreedt in een arena, sinds de tragische gebeurtenis van Astroworld, waar mensen stierven tijdens zijn optreden. Hij bleef zingen tijdens de toestroom van het publiek totdat hij zich bewust werd van wat er was gebeurd.

Travis kreeg veel kritiek op de manier waarop hij met de situatie omging en te oordelen naar de verschillende opmerkingen onder Kylie’s video, hebben velen de rapper nog niet vergeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in