Kylie Jenner & Stormi pronken met bijpassende manicures in TikTok-video – Hollywood Life

0
76


Kylie Jenner en StormiGalerij bekijken

Afbeelding tegoed: MEGA

Stormi4, leeft de droom door de sterbehandeling te krijgen en dat omvat diamanten manicures met haar moeder, Kylie Jenner24. Kylie deelde een schattige clip van haar en Stormi die glamour kregen op haar officiële TikTok-pagina op 2 augustus. En terwijl Kylie zichzelf misschien verwent voor haar 25e verjaardag op 10 augustus, was Stormi waarschijnlijk gewoon aan het meegenieten voor al het plezier!

@kyliejenner

nagels met bestie

♬ SZA – Remix – Kidtendo!

Kylie onderschrift van de post door te schrijven, “nagels met bestie”, op haar TikTok. In de video toonde Kylie haar eenvoudige, maar weelderige manicure met diamanten. Haar lange nagels waren gelakt in een nude roze kleur met diamanten versieringen op elke nagel, terwijl Stormi een feloranje kleur met diamanten koos voor de zomer.

De moeder van twee wordt vaak samen met haar vierjarige dochtertje op veel mama- en dochteravonturen gezien. Onlangs, op 8 juni, nam Kylie Stormi mee naar Ulta Beauty om de make-up- en huidverzorgingslijn van haar moeder in het echt te shoppen. Kylie deelde een foto van het schattige uitje en onderschrift van de post, “nam mijn engel baby prachtige goosey girl om @kylieskin & @kyliecosmetics bij @ultabeauty nog steeds zo’n droom elke keer als ik bezoek te zien. bedankt aan het hele ulta-team altijd xx.”

Kylie Jenner en Stormi
Kylie Jenner en haar dochter Stormi op pad in maart 2021. (MEGA)

Stormi draait helemaal om het glamourleven, zoals ze vaak wordt gezien op Kylie’s verschillende sociale media-accounts die spelen met de kleding en make-up van haar moeder. Het is vier jaar geweest van schattige mama en dochter content voor Kylie, toen ze Stormi verwelkomde met haar vriend, Travis Scott, op 1 februari 2018.

Kylie heeft haar gezin met Travis laten groeien, toen ze hun tweede kind samen verwelkomden op 2 februari 2022. Ze noemde hem aanvankelijk Wolf, maar ging later naar Instagram om te zeggen dat dit niet langer de naam van haar zoon is en de naam nog niet publiekelijk heeft onthuld. nieuwe naam van de 6 maanden oude babyjongen.

Op 19 juni stond Kylie helemaal in het teken van familie, toen ze een liefdevol Vaderdagbericht op Instagram plaatste aan Travis met het bijschrift: “Happy Father’s Day daddyyyyy we houden van je.” Op de foto was de rapper te zien die in bed aan het eten was met zijn pasgeboren zoon op schoot en zijn dochter Stormi die naast hem lag te dutten.

Het is duidelijk dat Kylie ervan houdt om moeder te zijn en zoveel tijd doorbrengt met haar schattige kinderen als haar drukke schema toelaat, zelfs als het een snelle manicure is. En deze moeder houdt het absoluut chic, wat er ook gebeurt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in