Kylie Jenner onthulde dat haar naam bijna Kennedy was in een TikTok

0
83


Kun je je Kylie Jenner voorstellen met een andere naam? Nou, het was bijna gebeurd. Kylie sprong op een TikTok-trend van mensen die onthulden hoe hun ouders hen bijna noemden, en gaf fans een voorproefje van wat had kunnen zijn. In een TikTok-video van 17 augustus gaf ze toe dat ouders Kris Jenner en Caitlyn Jenner haar bijna noemden, begrijp dit, Kennedy. NGL, Kennedy Jenner heeft een soort van klank. Maar zelfs Kylie schreef zelf dat het “niet hetzelfde raakt”.

Het is moeilijk om beroemdheden voor te stellen, vooral degenen met een gelijknamig schoonheidsmerk, met een geheel andere naam. In haar TikTok poseerde Kylie in een video met haar dochter Stormi Webster met de tekst: “Mijn naam is Kylie, maar het was bijna … Kennedy”, gevolgd door een reeks foto’s van zichzelf als ze Kennedy was. Op de laatste foto photoshopte Kylie de naam “Kennedy” op een foto van haar beroemde Kylie Cosmetics Lip Kit. TBH, Kennedy Cosmetics is niet te vergelijken met Kylie Cosmetics. De TikTok-trend is, gek genoeg, ingesteld op het nummer “I Love Kanye” door niemand minder dan Kylie’s voormalige zwager, Kanye West.

Kylie is niet de enige in de Kardashian-clan die bijna een andere naam kreeg. In de seizoensfinale van seizoen 17 Op de hoogte blijven van de Kardashians, onthulde Kim Kardashian dat Kendall Jenner bijna Juliet Jenner was. ‘Wist je dat je Julia zou gaan heten? Juliet Jenner,’ zei Kim. Kennedy en Julia zijn niettemin mooie namen, maar gewoon niet voor Kendall en Kylie.

Blijkbaar, toen Kris en Caitlyn Kylie’s naam kozen, dachten ze na over hoe het zou klinken naast haar zus, Kendall. ‘We bleven maar zeggen: ‘Kendall en Sophia’, ‘Kendall en Jane’, weet je, terwijl we probeerden te bedenken wat er met Kendall gebeurde. Het was ‘Kendall en, je weet wel, Kelly.’ Toen we bij Kendall en Kylie kwamen, zeiden we: ‘Dat is het.’ Kendall en Kylie moesten samen gaan’, zei Kris.

Maar Kylie’s naam is niet degene die fans zijn Echt nieuwsgierig naar. De make-upexpert moet de naam van haar zes maanden oude babyjongen en tweede kind met Travis Scott nog onthullen. Ze verwelkomde haar pasgeboren baby op 2 februari en onthulde aanvankelijk dat zijn voornaam Wolf was met de middelste naam Jacques naar de echte naam van Travis, Jacques Bermon Webster II. Ze kondigde echter snel daarna op 22 maart aan dat ze de naam van Wolf hadden veranderd. “Ter info onze zonen [sic] naam is niet meer Wolf. We hadden gewoon niet het gevoel dat hij het was. Ik wilde het gewoon delen omdat ik Wolf overal zie”, schreef ze op haar Instagram-verhaal.

Daarnaast verwelkomde zus Khloé Kardashian ook haar tweede kind via draagmoeder. De naam van haar nieuwe zoontje blijft ook geheim. De naam van een baby kiezen is niet eenvoudig. Het is dus logisch dat hun beroemde ouders twee keer nadenken voordat ze het met het publiek delen. Maar het zal goed voelen als de naam past, zoals hoe Kylie zeker meer bij de jongste Kar-Jenner paste dan bij Kennedy.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in