Kylie Jenner lekt moedermelk op T-shirt in herkenbare TikTok

0
116


De meeste moeders kunnen zich niet voorstellen dat ze een miljardair cosmetica-magnaat zijn met een gajillion volgers op sociale media, maar ze kunnen zich identificeren met het zeer herkenbare moedermoment van Kylie Jenner in haar auto. De jongste van de KarJenner-broers en zussen plaatste onlangs een video op sociale media waarin ze een leuke nieuwe TikTok-serie lanceerde, wat make-up modelleerde, een paar onbeduidende geruchten verdreef en een beetje moedermelk lekte op haar designer blindgangers.

De moeder van twee ging naar TikTok om eerst enkele van haar haters aan te spreken, die lijken te denken dat Jenner te veel een diva is om in haar eigen auto te rijden. Maar net toen ze op het punt stond in de verdediging te gaan, werd Jenner overrompeld door een beetje moedermelk. ‘Ooh, het lijkt erop dat ik borstvoeding geef,’ wees ze met haar hele lange roze nagel naar de vlek. Zonder een slag over te slaan, legde Jenner uit dat ze inderdaad zelf rijdt, en om het te bewijzen, dacht ze dat het leuk zou zijn om een ​​TikTok-serie in de auto te starten genaamd: Kylie in the Kar. Natuurlijk gebruikte de ondernemer de eerste aflevering als een kans om haar nieuwe lijn, de Kris-collectie, te promoten, een knalrood eerbetoon aan haar momager en onofficiële doula. Jenner bracht vervolgens het matte lipkrijt aan op haar beroemde lippen om een ​​dag-tot-nacht-look te demonstreren.

“Ik ga nu misschien mijn shirt verwisselen”, voegde ze eraan toe als de meest glamoureuze ambassadeur van lekkende moeders overal. “Kylie in de Kar !!!! dit rood is veel te bom. kan niet wachten tot het morgen om 9.00 uur pst @kyliecosmetics wordt gelanceerd,” Jenner ondertitelde de video.

Nog een interessant weetje van TikTok: Jenner onthulde dat ze een uur weg reed om een ​​3D-scan van haar lichaam te maken voor een aanstaande Halloween-verrassing.

Als ze het niet druk heeft om een ​​werkende moeder en lipkittycoon te zijn, is Jenner altijd in voor wat weekendplezier met de kinderen. Jenner, die de 4-jarige Stormi en haar 7 maanden oude zoontje deelt met rapper Travis Scott, werd onlangs gespot op de gelukkigste plek op aarde. De 25-jarige bewees dat ze niet alleen een coole moeder is, maar ook een coole tante, die haar nichtjes Dream, True en Chicago meebracht voor een magisch uitje in Disney.

Geen woord over of Jenner echt al deze kinderen naar het themapark heeft gereden, omdat we nu glashelder zijn dat ze in feite alleen achter het stuur reist.

Voor haar volgende TikTok in de auto zijn we zeker hier voor een zeer luide en chaotische, met kinderen gevulde aflevering die we hebben genoemd: Karpoolen met Kylie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in