Kylie Jenner klapt terug naar Troll die haar lippen bespot in nieuwe TikTok-video – Hollywood Life

0
83


Kylie JennerGalerij bekijken

Afbeelding tegoed: Matt Baron/Shutterstock

Kus af! Kylie Jenner is gewend om trollen te negeren, maar in het weekend klapte de make-upmagnaat graag terug naar een kattige TikTok-commentator die onder haar huid kroop.

Kylie en BFF Stassie Karanikolaou zagen eruit alsof ze de beste tijd hadden in hun video, waar ze strakke zwarte topjes wiegen met wijde broeken, glamourgolven en sappige lippen. Ze zagen eruit als totale diva’s, pluisden hun haar, pronkten met hun outfits en namen een paar poses aan terwijl ze een snelle clip van Ciara’s “Favoriet” speelde op de achtergrond.

@kyliejenner

♬ Favoriet – ciara

Hoewel de meeste opmerkingen over de eenvoudige clip complimenten waren, deed één gebruiker zijn best om onbeleefd te zijn. “De lippen, alsjeblieft”, schreven ze, naast grimassen, zweten en schedelemoji’s. Kylie liet de schaduw geen seconde staan ​​en zei tegen de trol: “Het is het filter, maar ga af.”

De jongste zus van Kardashian-Jenner heeft geen geheim gemaakt van haar liefde voor lipverbeteringen. Ze gaf toe dat ze haar steenbolk in 2015 kunstmatig had gepimpt, terwijl ze de camera’s aanstond Op de hoogte blijven van de Kardashians ze schommelde “tijdelijke lipvullers”.

Kylie Jenner
Kylie Jenner liet een trol geen grappen maken over hoe haar lippen eruitzagen in een TikTok. Ze is open geweest over het laten doen van haar werk. (Matt Baron/Shutterstock)

Jaren later onthulde de ster hoe ze onzeker werd over haar lippen na een vreselijke datingervaring. “[My] liefde voor make-up begon met mijn onzekerheid over mijn lippen”, vertelde ze haar zussen tijdens de reüniespecial voor het laatste seizoen van Op de hoogte blijven van de Kardashians. “Ik had hele kleine lippen, maar ik heb er nooit aan gedacht totdat ik een van mijn eerste zoenen had en een man tegen me zei: ‘Oh mijn god, je bent zo’n goede kusser, maar je hebt zulke kleine lippen .’ Of zoiets. Vanaf dat moment voelde ik me onkusbaar.”

Hoewel Kylie dol is op het vertrouwen dat haar lipvullers haar nu geven, heeft ze toegegeven dat ze in het verleden soms een beetje overboord ging. In 2016 bekende de moeder van twee aan Complex: “Als je ze voor het eerst klaar hebt, denk je: ‘Oh, het zou aan die kant een beetje groter kunnen zijn.’ Ik zou teruggaan en zijn als ‘ze gingen naar beneden’ en denken dat ze groter zouden kunnen zijn. Maar ik ging te ver. Het was erg pijnlijk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in