Kylie Jenner klapt terug bij “Cringey” TikTok-commentaar

0
108


Ongeveer een week nadat Kylie Jenner terug klapte naar een TikTok-gebruiker die haar lippen bespotte, heeft de realityster opnieuw gereageerd op kritiek op de app.

In het weekend heeft Kylie een nieuwe TikTok geüpload om de nieuwe lipblush-tinten van haar schoonheidsmerk aan te kondigen. Ze filmde zichzelf vanuit haar auto en terwijl ze probeerde haar telefoon bij het stuur te houden, viel hij op het dashboard. Kylie slaakte een kleine gil, lachte en legde haar telefoon in een betere positie. ‘Oké, dit is beter. Ik zit net in mijn auto,’ zei ze, schijnbaar uitgeput.

Kylie bleef de nieuwe lipproducten beschrijven, maar het commentaargedeelte was veel meer gericht op het vallen van de telefoon en het feit dat ze de bijna twee minuten durende video vanuit haar auto opnam. Tientallen belden haar omdat ze probeerde herkenbaar te lijken en beweerden dat ze opzettelijk haar telefoon had laten vallen om er openhartiger uit te zien.

Een TikTok-gebruiker, @plasticchandler (@chahanler op Instagram), naaide Kylie’s video en vergeleek het met ‘de stijl van een influencer’.

“Dit is iets wat Emma Chamberlain zou posten, en ik vind het gewoon interessant,” vervolgde Chan. ‘Je bent miljardair, meid, waarom bekijk je lipkits in je auto als je in een huis van miljoenen dollars woont? Alsof je niet zomaar naar de winkel bent gegaan om dat op te halen. Je komt niet ergens vandaan en haalt het uit je brievenbus. Dat was heel bewust dat je naar je auto ging om dat te doen, en de val van de telefoon was een beetje cringy.’

De video van Chan bleef echter niet onopgemerkt door Kylie, die opmerkte: “Het is echt niet zo diep of berekend. Deze video kostte me 5 minuten om te maken. En ja ik rijd nog steeds en doe normale dingen 🤣.”

Kylie Jenner klapt terug bij

@plasticchandler / TikTok

Authentiek of niet, dit is zeker niet de eerste keer dat de KarJenners worden meegesleurd omdat ze iets “gerelateerds” deden. ICYMI, in seizoen één van hun vernieuwde realityshow De Kardashiansgaan Kylie en momager Kris Jenner naar de supermarkt om iets ‘normaals’ te doen.

“Ik wil gewoon normale dingen met je doen… ik denk gewoon dat als ik zwanger ben, ik me gewoon heel normaal wil voelen”, vertelde een toen zwangere Kylie haar moeder terwijl ze door de gangpaden liepen. “Ik ben al twee jaar niet in een supermarkt geweest”, gaf Kris toe voordat hij eraan toevoegde, “het is goed voor onze ziel.”LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in