Kylie Jenner is de beste reactie op een virale TikTok die zich voorstelt hoe zij en Travis Scott Aire’s naam kozen

0
47


New York, New York 07 november Kylie Jenner woont de cfda fashion awards bij in Casa Cipriani op 07 november 2022 in New York City foto door Dimitrios Kambourisgetty Images

Kylie reageerde op een TikTok over de naam van Aire 👀Getty-afbeeldingen

Het is ongelooflijk duidelijk dat Kylie Jenner en Travis Scott (wiens geboortenaam Jacques Bermon Webster II is) het benoemen van hun zoon zeer serieus namen. Nadat Kylie aanvankelijk had aangekondigd dat zijn naam Wolf was, kort na zijn geboorte vorig jaar, trok Kylie de naamaankondiging op Instagram in en ging daarna vrijwel een jaar lang stil over de vervangende naam. Afgelopen weekend verbrak ze terloops die stilte (en deelde ze een hele reeks foto’s van het jongste lid van de Jenner-Webster-fam) in een Instagram-bericht met het simpele onderschrift “AIRE 🤍.”

Fans trokken snel de juiste uitspraak van de naam in twijfel, wat eerlijk gezegd gewoon een goede etiquette is als je weet dat een hele fandom op het punt staat een bajillion TikTok-video’s over iets te maken. Toen een Kylie-fanaccount op IG een versie van haar naamaankondigingsbericht opnieuw deelde, samen met het onderschrift: “Denk je dat het wordt uitgesproken als lucht of luchtig?” de realityster / schoonheidsmagnaat / moeder van twee sprong in de commentaren met het definitieve antwoord: “AIR ❤️.”

Dat brengt ons bij een van die bajillion TikToks over de naam, met dank aan TikToker @simo_ziqubu, waarin hij zich voorstelt hoe het paar de naam besliste (uiteraard terwijl ze zowel Kylie als Travis speelden) met behulp van audio uit de aftiteling van de Nickelodeon-serie Avatar: de laatste luchtstuurder. Nadat ze door Water, Aarde en Vuur zijn gekomen (compleet met een subtiele *look* van Travis), vestigen ze zich uiteindelijk op Lucht.

De video is goed, maar het commentaargedeelte trekt de aandacht, dankzij de topcommentaar, een kleine opmerking van waardering voor de grap van Kylie zelf, verwoord in emoji-vorm: “🤣🤣”

Hoewel we aannemen dat het inspo-moment voor Aire’s naam niet echt uit een Nickelodeon-cartoon kwam, hebben we ook geen idee hoe het echte proces van het kiezen van de naam eruit zag, behalve dat het een * tijdje * duurde en Travis lijkt te zijn gevuld met naam ideeën die hele tijd.

“Travis vindt het leuk om soms … op een dag zal hij zeggen: ‘Oooh, deze naam is nogal cool’, en hij zal het weer veranderen, ” vertelde Kylie op De Laat Laat Show in september 2022 toen ze uitlegde waarom zij en Travis de naam van hun zoon nog niet legaal hadden veranderd (wat, om eerlijk te zijn, betekent dat het naamgevingsproces van Travis eigenlijk niet * zo * verschilde van de Avatar TikTok-theorie. ¯\_(ツ)_/¯)

Misschien vind je het ook leukLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in