Kylie Jenner-fans wijzen op ‘gênante’ blunder na TikTok-filterongeluk

0
96


Kylie Jenner houdt haar Instagram-feed misschien esthetisch, maar haar TikTok-account heeft een andere kant dan de schoonheidsmagnaat. De nieuwste TikTok-video van Kylie Jenner met een Avatar-filter heeft echter tot verwarring geleid.

De Kardashians-ster is niet alleen een realityster geworden, ze is ook op weg om een ​​TikTok-megastar te worden. Met miljoenen volgers heeft de jonge zakenvrouw wekelijkse en zelfs dagelijkse inhoud geüpload. Dit omvat meestal haar zakelijke ondernemingen en momenten met haar familie en vrienden.

Haar nieuwste TikTok-video liet fans en critici van Kardashian een onvergetelijke blunder opmerken als eerbetoon aan Avatar.

Ongeacht de eerlijke fout, zij en Stormi zijn een schattig paar.

Kylie en Stormi zijn ‘klaar voor de nieuwe Avatar’

Op 29 augustus update Kylie haar TikTok-account met een hartverwarmende video met haar vierjarige dochter Stormi Webster. De schoonheidsmagnaat deelde haar opwinding over de langverwachte film Avatar: The Way of Water, die in december in première gaat.

In de clip liggen Kylie en Stormi in bed terwijl een Avatar-filter hun uiterlijk verandert om op de personages in de film te lijken. Terwijl het nummer op de achtergrond speelt, bootsen ze allebei de bewegingen na terwijl ze naar de camera kijken.

Met bijna acht miljoen views, schreef de 25-jarige in een bericht aan haar 46,6 miljoen volgers: “We zijn klaar voor de nieuwe avatar baby!!!”

Fans reageren op de ‘verkeerde’ track

Hoewel de video een teder moment tussen moeder en dochter liet zien, merkten Kardashian-critici een fundamentele fout op tijdens de video. De audio die als achtergrondmuziek werd gebruikt hoorde niet bij de film.

De realityster gebruikte het nummer End Title Theme uit de Nickelodeon-animatieversie getiteld Avatar The Last Airbender. Dit leidde tot veel gelach en verwarring, zoals velen Kylie begonnen te vertellen in de commentarensectie.

Een fan schreef: “Je gebruikt een audio van avatar de laatste Airbender.”

Een tweede schreef: “Kylie verkeerde avatar.”

Een andere volgde: “HELP HET LUCHTBENDER-LIED IN PLAATS VAN DE ANDERE AVATAR.”

Ondanks de reacties wezen veel fans op de overdaad aan schattigheid in de video, aangezien Kylie en Stormi een zeer hechte band laten zien.

Een fan merkte op: “Ahhh wat is er niet om van te houden over deze schattige video.”

Een andere fan schreef: “Zo schattig met een K.”

Daar wordt ze ‘meestal voor betaald’

Gedurende de maand augustus is Kylie meerdere keren in het nieuws geweest. Dagen voor haar laatste virale moment kwam de ster onder vuur te liggen na haar gedrag tegenover een fan tijdens een meet and greet.

Een influencer en Kardashian-fanaat die zijn moment met de ster filmde, stelde haar vragen over de naam en identiteit van haar zoon. Gevraagd om de beruchte “Rise and Shine”-tekst te zingen, trok haar reactie de aandacht.

Kylie antwoordde: “Daar word ik meestal voor betaald … Maar ik ga het toch gewoon doen.”

Toen de video viraal ging, uitten velen hun gemengde gevoelens over haar antwoord.

Een fan merkte op: “Zei ze echt gewoon: “Ik word daar meestal voor betaald??? Wauw.”

Een andere criticus voegde eraan toe: “Meisje heeft miljarden en ze maakt zich zorgen dat ze niet wordt betaald voor opkomst en glans.”

Een fan grapte: “Ze kreeg niet betaald, dus het was niet hetzelfde deuntje.”

BEKIJK DE KARDASHIANS OP HULU VANAF DONDERDAG 22 SEPTEMBER
EN WORD FREAKY MET ONS OP INSTAGRAM EN FACEBOOK

Kris Jenner veegt tranen weg als ze toegeeft ‘bang’ te zijn voor een ziekenhuisoperatieLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in