Kylie Jenner beweert dat haar weelderige lippen een filter zijn in pittige TikTok-klap-terug

0
75


Kylie Jenner sloot een TikTok-gebruiker af die haar lippen dichtsloeg in haar virale video, omdat ze beweerde dat haar dikke lippen een filter zijn.

In een recente video die op de sociale media-app werd gedeeld, werd de make-upmagnaat gezien terwijl ze poseerde met haar vriendin Stassie Karanikolaou, terwijl ze pronkten met hun grote pruillip.

De twee omhelsden elkaar terwijl ze smeulende blikken naar de lens wierpen, in de virale video van 7 seconden die al meer dan 11 miljoen views heeft verzameld.

De CEO van ‘Kylie Cosmetics’ droeg haar lange donkere haar naar beneden en droeg een eenvoudige make-uplook. Fans konden het echter niet helpen, maar merkten op dat haar lippen overdreven en groter leken dan normaal.

Een gebruiker die het opmerkte, merkte op: “De lippen, alsjeblieft” en voegde het grijnzende gezicht toe met zweetemoji, samen met de schedelemoji. Tot hun verbazing antwoordde Kylie rechtstreeks op de criticus.

Kylie Jenner klapt terug naar criticus met brutale reactie

De mogul antwoordde: “Het is het filter, maar ga uit”, en liet doorschemeren dat ze een filter in de app gebruikt om haar lippen voller te laten lijken.

Kylie klapte terug en zei dat haar lippen groter leken door het filter

Krediet: TikTok/KylieJenner

Hierdoor verraste de gebruiker die kritiek had op haar lippen naar Reddit en schreef in een bericht: “Eerlijk schreeuwen omdat ik ongeveer 1 op de 1000 opmerkingen over haar lippen had en nu overspoelen de stans mijn pagina lmfao.”

Een Reddit-gebruiker verdedigde de criticus, zoals ze opmerkten: “Als ze nee moet zeggen, zien ze er niet echt zo uit, het is het filter alsof ze er beter uitzien zonder het filter, waarom zet ze in godsnaam dat clowneske filter op lol.”

Een ander was het ermee eens en voegde eraan toe: “Dat bracht me in de war – ze gaf de filter de schuld en ik denk dat dat het punt van de opmerking was.”

“Misschien ben ik bitter en arm, maar als ik zo rijk was, zou ik godverdomme niet schelen wat iemand over mij zei over de inhoud die ik graag uitbracht,” grapte iemand anders.

Talloze fans hebben het commentaargedeelte van Kylie’s TikTok-video overspoeld, waarin ze de influencer smeken om te stoppen met het gebruik van filters en van haar natuurlijke lippen te houden. Het is echter duidelijk dat Kylie dol is op het filter dat haar lippen verbetert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in