KVD Beauty 24-uurs Flash-uitverkoop: ontvang TikTok-Famous Foundation voor $ 10 – E! Online

0
107


Als je twijfelt over winkelen, bekijk dan deze lovende recensies van KVD-shoppers.

Beoordelingen van KVD Good Apple Foundation

Een KVD-shopper legde uit: “Ik vond het geweldig dat deze foundation volledige dekking en opbouwbaar is. Het is verbazingwekkend dat het niet zwaar en cakeachtig aanvoelt zoals andere foundations. Mijn huid zag er nog steeds uit als mijn huid en het kraakte helemaal niet. Over het algemeen zou ik raad deze stichting ten zeerste aan!”

Een ander verklaarde: “Ik ben geobsedeerd! Deze foundation is zo ongelooflijk licht en past moeiteloos bij mijn huid. Ik ben nooit een grote fan van foundations geweest omdat ze altijd te cakeachtig zijn, de juiste kleur niet kunnen vinden, enz. – maar DIT product is een droom!”

Iemand gutste: “Dit is mijn heilige graal, ga naar elke dag foundation. Ik ben er dol op. Ik heb mijn perfecte kleur gevonden en ben er sindsdien dol op. Ik heb er 1 in gebruik en 2 in back-up!! Ik heb ervoor gezorgd dat ik nooit meer zonder lol hel ik heb zelfs 2 van mijn nieuwe concealer ook! Goede appel natuurlijk!! Het zit mooi op mijn huid en ik voel het nooit en het draagt ​​geweldig voor 9+ uur hard werken.”

Een fan van het product zei: “Ik heb mijn oude foundation in het stof gelaten. Ik gebruik de foundation van een ander bedrijf al jaren en wilde niet veranderen. Ik ontving echter een voorbeeldkaart van deze foundations bij een andere aankoop, dus natuurlijk heb ik het geprobeerd. Ging zijdezacht, voelde niet zwaar aan en ongelooflijk met het bedekken van vlekken en ouderdomsvlekken. Ik ging van de voorbeeldkaart naar mijn eigen bestelling en zal niet teruggaan. “

“Ik vond het erg leuk hoe goed deze foundation met mijn huid versmolt en hoe romig het aanvoelde. De verpakking was altijd heel mooi gedaan”, recenseerde een klant.

“Een vette huid werkt geweldig. Ik ben hier dol op. Stop nooit met het maken ervan. Het is mijn belangrijkste basis. Makkelijk aan te brengen met de borstel. Ik heb een vette huid en het werkt nog steeds goed, ook al is het een hydraterende formule”, schreef iemand.

Als je op zoek bent naar meer geweldige make-up, ziet dit product van Urban Decay eruit als een lipgloss en gaat het net zo lang mee als een lipvlek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in