Kun je je TikTok For You-pagina resetten?

0
42


Het kan zijn dat je op TikTok verveeld raakt van wat je For You-pagina je aanbeveelt, maar is er een manier om je FYP opnieuw in te stellen? Dit is wat u moet weten.

Videoplatform TikTok is de beste plek om de nieuwste virale inhoud te vinden, en met zoveel video’s die elke dag worden gepost, zul je nooit zonder dingen komen te zitten om naar te kijken.

Op TikTok bekijken de meeste gebruikers inhoud door door hun For You-pagina te scrollen, die, zoals de naam al doet vermoeden, een feed is die specifiek is afgestemd op elke gebruiker volgens een algoritme dat bijhoudt waar gebruikers in geïnteresseerd zijn.

Het kan echter zijn dat u vaak dingen wordt aanbevolen die u niet meer interesseren, of die helemaal niet relevant voor u zijn. Dus, is er een manier om fris te beginnen en uw For You-pagina op het platform opnieuw in te stellen?

TikTok-logo op een donkere achtergrondUnsplash: Eyestetix Studio

Mensen kunnen uren door hun For You-pagina scrollen.

Kun je je TikTok For You-pagina resetten?

Tot nu toe lijkt het er niet op dat je je hele Voor jou-pagina kunt resetten. Als je helemaal opnieuw wilt beginnen, is het misschien makkelijker om een ​​geheel nieuw account aan te maken, maar dit is begrijpelijkerwijs niet voor iedereen een wenselijke optie.

Als uw Voor jou-pagina vol staat met dingen waarin u niet geïnteresseerd bent, zijn er een paar dingen die u kunt proberen om uw feed beter af te stemmen op uw interesses.

  • Leeg je cache — Om je TikTok-cache te legen, ga je naar je profiel en klik je op de drie regels, voordat je op ‘Instellingen en privacy’ tikt. Scroll vervolgens naar beneden en klik op ‘Cache wissen’.
  • Ga door je likes en favorieten – Het kan de moeite waard zijn om je favoriete en favoriete video’s te bekijken en alle video’s te verwijderen waar je geen interesse meer in hebt.
  • Accounts niet meer volgen — Op dezelfde manier kunt u gebruikers die geen inhoud plaatsen die voor u relevant is, ontvolgen.
  • Gebruik de knop ‘Niet geïnteresseerd’ — Wanneer je een video bekijkt op je FYP, kun je een video ingedrukt houden en ‘Niet geïnteresseerd’ selecteren om aan te geven dat je minder van dit soort inhoud wilt zien.
  • Interactie meer met het type inhoud dat u wilt zien — Als je een video ziet die je leuk vindt in je feed, zorg er dan voor dat je deze leuk vindt en erop reageert om er in de toekomst meer van op je FYP te zien verschijnen.

Het wijzigen van je Voor jou-pagina kan tijd en geduld vergen, maar het helpt je om meer van de inhoud te zien die je echt wilt bekijken.

Als je meer wilt weten over het gebruik van TikTok, kun je hier onze andere handleidingen bekijken:

Hoe duetten op TikTok | Hoe te borduren op TikTok | Hoe live te gaan op TikTok | Contacten vinden op TikTok | Hoe TikTok Stories te gebruiken | Beste tijd om op TikTok te posten voor meer views en likes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in