Krijg vertrouwensboost met de Polaroid TikTok-trend: hier is hoe

0
23


Gebruikers kunnen deelnemen aan een trend die hun zelfrespect een boost zal geven en een positief bericht zal sturen. Vier lichaamspositiviteit met dit TikTok-filter.

Een polaroid-fenomeen is aan het vegen TikTok, maar hoe werkt het? Schijnbaar willekeurige momenten van de gebruiker worden vastgelegd in een Polaroid-achtige video, wat fotogenieke foto’s oplevert. De opvallende foto’s maken het perfect voor iedereen die een boost nodig heeft voor hun zelfrespect. Sterker nog, gebruikers uploaden deze TikToks om lichaamspositiviteit te promoten en een gezonde boodschap naar de wereld te sturen.

TikTok, een app voor het delen van video’s van Bytedance, staat sinds de internationale release in 2017 bovenaan de lijst. Vanwege de grote verscheidenheid aan beschikbare filters en geluiden, is er geen gebrek aan memes en trends op het platform. Meestal domineren grappige memes zoals de Emoji Word Challenge de For You-pagina. Dan zijn er ook trends waar gebruikers zich in kunnen inleven, zoals The Polaroid trend. Bovendien bevat het Instant Film-filter dat de beweging heeft gevormd meer dan 300 duizend video’s.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

GERELATEERD: Wat is de ‘Teenage Dirtbag’-uitdaging op TikTok (en hoe mee te doen)

Start een Polaroid-fotoshoot op TikTok door de app te openen en naar de +-knop onderaan het scherm te gaan om een ​​nieuwe video te maken. Tik vervolgens op het pictogram ‘Effecten’ links van de opnameknop. Zoek vervolgens het lenzenvloeistofpictogram en tik erop om de zoekbalk weer te geven. Typ in “Instantfilm” en vind TikTok’s filter met afbeeldingen van Polaroid-foto’s in het pictogram. Als het filter is geactiveerd, begint het onmiddellijk met het maken van foto’s in Polaroid-stijl. Maak je geen zorgen; de volgende stappen voegen tijd toe om foto’s te maken. Wijzig eerst de tijd naar ’60’ gevonden boven de opnameknop. Wijzig nu de timer door het pictogram aan de rechterkant te vinden. Kies een van de ‘3s‘ of ‘10s‘ en tik vervolgens op ‘Aftellen starten‘ om te beginnen met filmen. Probeer, terwijl de app registreert, enkele poses vast te leggen. Uiteindelijk heeft de gebruiker drie snapshots van de sessie. Deel de resultaten met vrienden, en misschien delen zij die van hen ook.


Meedoen met de trend

Er zijn duizenden geluiden beschikbaar op TikTok. Toch is deze specifieke trend verbonden met Jax’s “Victoria’s geheim” omdat het weergeeft hoe de media en dat specifieke bedrijf hebben bijgedragen aan de strijd met het lichaamsbeeld. De combinatie van het nummer met het Instant Film-filter wordt beschouwd als een boost voor zelfvertrouwen en een viering van alle lichaamstypes. Een bonus van deze trend is dat er weinig tot geen bewerking nodig is, omdat het de bedoeling is om ieders natuurlijke schoonheid te laten zien. Dit voordeel maakt de Polaroid-trend een eenvoudig TikTok om te creëren.

Niet elke trend op TikTok heeft een krachtig statement, maar het is verfrissend als er een komt. Meer gebruikers gebruiken het platform om inspiratie op te doen, waaronder zelfvertrouwen en motiverende video’s. Het is dus geen verrassing dat de Polaroid-trend de aandacht van zoveel gebruikers heeft getrokken. Aanmoediging nodig? Probeer het Instant Film-filter aan TikTok en ontdek waarom iedereen van deze trend houdt.


Bronnen: TikTok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in