Kourtney Kardashian wordt geconfronteerd met terugslag nadat dochter Penelope Disick make-uproutine deelt op TikTok

0
175


Kourtney Kardashian en de dochter van Scott Disick, Penelope Disick, deelden vrijdagavond haar make-uproutine op TikTok en het verbaasde fans aangezien Disick 10 jaar oud is. Verschillende netizens riepen Kourtney Kardashian uit voor hetzelfde als ze spraken over het toestaan ​​van haar 10-jarige om cosmetica te ontdekken op zo’n jonge leeftijd. De TikTok-clip is verwijderd van het gedeelde account dat zowel Kourtney als haar dochter delen.

In de video, zoals gerapporteerd door Page Six, zag Penelope een roze hoofdband omdoen om ervoor te zorgen dat ze geen product op haar haar krijgt. Volgens E! News, ze voegde vervolgens een serum aan haar huid toe om het voor te bereiden voordat ze concealer aanbracht onder haar ogen, onder haar jukbeenderen en op haar voorhoofd, en het product vermengde met een beautyblender. Disick zag toen ook oogschaduw, mascara en lipgloss.

Terwijl een paar fans de clip schattig noemden, waren er verschillende anderen die er commentaar op gaven en het ongepast noemden. Een netizen schreef naar verluidt: “Ik kan niet geloven dat ze 10 is en dat mensen dit steunen.” Kardashian heeft nog geen commentaar gegeven op de reactie die ze ontving voor de video.

Niet zo lang geleden had Kourtney’s zus Kim Kardashian’s dochter North West ook het nieuws gehaald voor haar TikTok-stint nadat haar vader Kanye West hetzelfde riep. West smeekte de vervreemde vrouw Kim Kardashian om te stoppen hem te “tegenwerken” met TikTok-video’s van hun 8-jarige dochter North West. In een video op Instagram had hij gezegd: “Hallo allemaal, ik heb net met Kim gebeld. Ik heb haar gezegd dat ze me moest stoppen met dit TikTok-gedoe. Ik zei dat het nooit meer zou zijn. Ik ben haar vader.”

LEES OOK: Kim en Kourtney Kardashian genoemd bij celebs die worden beschuldigd van het overtreden van waterbudgetbeperkingen in CaliforniëLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in