Koppel probeerde TikTok-tutorial te gebruiken om auto te stelen

0
112


Een koppel uit Chicago gaf toe dat ze probeerden een zilveren Kia Sedan uit 2022 te stelen met behulp van de instructies die ze kregen van een TikTok-video.

Op 16 augustus, rond 23:47 uur, probeerden een 21-jarige man uit Chicago en een 18-jarige vrouw uit Chicago in te breken in het voertuig, dat geparkeerd stond op het 100-blok van Circle Avenue. Het stel vertelde de politie dat ze eerder die dag Forest Park bereikten via de Groene Lijn el en dat ze de auto wilden stelen om naar huis te rijden.

De vrouw zei dat ze zich een virale TikTok-video herinnerde die was gepost door de ‘Kia Gang’, een bende uit Milwaukee, die mensen leerde hoe ze konden inbreken in het nieuwere Kias-model. De man zei dat hij met zijn schroevendraaier het raam aan de bestuurderskant had ingebroken en dat ze de aanwijzingen van de video probeerden te volgen om de auto te starten. Toen dat niet lukte, verlieten de vermeende daders het toneel. Een buurman die het geluid van de inbraak hoorde, zag hen en belde de politie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in