Koop de TikTok-kusseninzet van Amazon 2022

0
11


K, dus we hebben allemaal die appartementtours op TikTok gezien waar iemand pronkt met hun perfect samengestelde ruimte, toch? En als je je, net als ik, hebt afgevraagd wat het geheim is van een appartement dat er ongelooflijk georganiseerd en chic uitziet, is het antwoord waarschijnlijk veel $$$. Maar terwijl je wacht tot je loterijwinsten binnenkomen, is TikToker en interieurontwerper BySophiaLee hier met een betaalbare pro-tip die je hele levende sitch serieus zal upgraden. Twee woorden voor jou: kusseninzetstukken.

“Ik ben zo eigenwijs over hoe ik huizen er professioneler en duurder uit kan laten zien, en een van mijn beste tips is om goede kusseninzetten te hebben”, deelde ze in een TikTok. “Ik beloof je dat het de hele look van je huis zal veranderen.”

Deze inhoud wordt geïmporteerd vanuit TikTok. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een ander formaat vinden, of u kunt meer informatie vinden op hun website.

De specifieke die ze aanbeveelt, is de Pillowflex Synthetic Down Pillow Insert, die je kunt pakken op Amazon rn. Het is verkrijgbaar in een groot aantal formaten, van een 10-inch bij 10-inch inzetstuk tot een 28-inch bij 28-inch optie. Dus eigenlijk kun je de maat vinden die precies geschikt is voor je woonkamer, slaapkamer of waar dan ook. Ik bedoel, je bent al all-in gegaan met je mooie nieuwe lakens en donzig dekbed, dus het is zeker ook tijd voor een kussen-upgrade, IMO.

Amazone

Pillowflex Synthetisch Donzen Kussen Inzetstuk

Kussenflex
amazon.com

$ 30,75

Tussen haakjes, klanten op Amazon lijken ook behoorlijk tevreden met deze insert. Zoals, meer dan 5.000 5-sterrenbeoordelingen waren best tevreden. Een tevreden recensent schrijft: “Als iemand die aan interieurontwerp doet, maar een hekel heeft aan de manier waarop kussens aanvoelen, zijn deze geweldig. Je kunt ze nog steeds perfect ‘hakken’ om die designerlook te krijgen, maar ze zijn zo comfortabel om op te liggen en tegen te leunen als Nou, ik heb alle kussens in mijn huis hiermee vervangen en raad ze aan al mijn vrienden en familie aan.’

Drie woorden: toevoegen! tot! kar! Dromerig, TikTok-goedgekeurd interieur beveiligd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in