‘Klinkt als een vertrouwensprobleem’

0
9


TikTok-koppel Jaden en Andy (@jadenandandy) deelden hun “controversiële” huwelijksregels en ze hadden TikTok volledig verdeeld!

Jaden en Andy zijn een getrouwd stel die video’s over hun relatie delen die variëren van oprecht tot hilarisch. Maar het stel deelt meer dan alleen video’s. Ook delen ze wachtwoorden en locatiegegevens met elkaar. In een controversiële video die TikTokers opschudde in de commentarensectie, deelden Jaden en Andy drie van hun ‘huwelijksregels’.

De video begint met Jaden en Andy die voor de camera staan ​​met een verwarde blik op hun gezicht. Ze wenken naar de camera, alsof ze de kijker uitnodigen om mee te doen.

“Controversiële dingen over ons huwelijk waarvan we ons niet realiseerden dat ze controversieel zijn”, luidt een commentaar op het scherm.

Dan staan ​​Jaden en Andy plotseling aan de andere kant van de kamer en doen hoofdstanden tegen de muur! “Locatie delen op Life360”, luidt het volgende bijschrift op het scherm, waarin hun eerste controversiële regel wordt gedeeld.

Vervolgens verschijnen Jaden en Andy op elkaar gestapeld. In een bijschrift delen ze hun tweede regel: “Alle wachtwoorden delen en geen geheimen hebben.”

Ten slotte worden Jaden en Andy naast elkaar afgebeeld, leunend tegen de muur. Ze delen regel nr. 3: “Niet alleen rondhangen met het andere geslacht.”

“Ik wist niet dat deze zo’n ophef zouden veroorzaken op TikTok”, luidt het bijschrift.

Relatie regels

Sommige kijkers juichten de relatieregels van het paar toe, terwijl anderen zich afvroegen of ze wel gezond waren.

“Ik ben het met al deze dingen eens en ik ben een huwelijkstherapeut”, schreef een kijker.

‘Hoe vaak controleren jullie dat spul? Het hebben is één ding, [but] elkaar voortdurend controleren klinkt als een vertrouwensprobleem’, schreef een kijker die wat sceptischer was over de regels.

“Het kan me niet schelen met wie mijn man omgaat, want ik vertrouw hem”, viel een andere kijker in, kritiek op de derde regel van het paar.

In The Know van Yahoo is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier!

Het bericht TikTok-koppel deelt hun ‘controversiële’ huwelijksregels op TikTok: ‘Klinkt als een vertrouwensprobleem’ verscheen eerst op In The Know.

Meer van In The Know:

Vriendje ‘weigert’ eten te delen met vriendin: ‘Bestel zelf’

Geen grap, deze douche-hack van $ 15 van Amazon heeft mijn relatie echt gered

Echtgenoot met een gebroken hart die ‘gewoon vader wil worden’ krijgt eindelijk de moed om een ​​scheiding aan te vragen en vindt dan zijn happy end

Papa wordt publiekelijk beschaamd door SeaWorld-mime omdat hij zijn vrouw naar verluidt het ‘zware tillen’ in virale beelden heeft laten doen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in