Kleverige methode: de TikTok-hack die acne verbergt

0
93


Ooit gevonden in een sticky huid situatie? Enter: de plakkerige methode (nee serieus, geduld met ons).

Luister, ondanks wat jaren van airbrushen en perfect gefilterde Instagram-foto’s je misschien vertellen, er bestaat echt niet zoiets als een perfecte huid (tenzij je vijf jaar oud bent … hun collageenniveaus zijn door het dak). En hoewel we misschien niet allemaal dezelfde huidgevechten voeren, durven we te wedden dat er niemand is die dit leest die eerlijk kan zeggen dat ze nooit vlekken, onvolkomenheden of ongelijke texturen op hun gezicht hebben willen verdoezelen.

Of je nu worstelt met volwassen acne (in dat geval heb je misschien onze ultieme gids voor acneoorzaken, symptomen en behandelingen nodig) of je merkt gewoon dat je gezicht een broeinest wordt voor talg rond je maandelijkse bloeding, je voelt je goed in de huid die we maken een groot verschil voor ons algehele vertrouwen, vandaar dat er zo, dus veel verschillende soorten concealers die er zijn.

Maar een methode om die vervelende puistjes te verdoezelen waarvan je waarschijnlijk niet eerder hebt gehoord, is de ‘plakkerige methode’ – nee, dat doen we niet liefde de naam ook niet, maar we vinden het geweldig dat het slechts drie producten gebruikt en dat het, volgens de visagist die het heeft uitgevonden, alle plekken kan bedekken.

Mikayla Nogueira, 24, uit Massachusetts, is een gerenommeerde visagist, die virale bekendheid heeft verdiend – en 13,4 miljoen volgers – op TikTok door de beste schoonheidstips en productaanbevelingen te delen. In een van haar nieuwste video’s onthulde de schoonheidsspecialiste het proces waarmee ze haar acne volledig verbergt – en het behaalde meer dan 3,1 miljoen views in slechts 21 uur. Niet te armoedig.

“Hier leest u hoe u acne perfect kunt bedekken met de plakkerige methode”, begint ze de video en zegt. “We gaan deze maken [blemishes] zien eruit alsof ze niet eens bestaan ​​op het gezicht.

“Het wordt de plakkerige methode genoemd omdat ons gezicht op het punt staat echt plakkerig te worden.”

TikTok-inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site waarvan deze afkomstig is.

Dus wat is precies de plakkerige methode en hoe bereik je deze?

Stap een: Het proces begint met een hydraterend serum dat een licht ‘plakkerig’ laagje op je huid achterlaat. Hoewel Mikayla er zelf voor koos om het Glow Recipe Plum Plump Hyaluronic Acid Serum te gebruiken, merkt ze op dat “elk serum dat het gezicht een beetje plakkerig laat aanvoelen nadat het is aangebracht, zal werken … elk serum dat een kleverige, plakkerige afwerking geeft ”.

Nadat ze het product over haar schone gezicht heeft aangebracht, laat ze zien dat het een licht plakkerig residu achterlaat dat je moet laten drogen.

Stap twee: Dan op naar de volgende stap. Hiervoor breng je een “aangrijpende” primer aan – in wezen elk product dat bedoeld is om de huid te primen en tegelijkertijd helpt om eventuele make-up op je gezicht te hechten.

“Ik ga aan de slag met de Elf Power Grip Primer. Dit is een zeer plakkerige, aangrijpende primer die make-up op de huid vasthoudt, “legt Mikayla uit, hoewel ze benadrukt dat er “tonnen en tonnen aangrijpende primers zijn.”

“Nadat we dit hebben gedaan, wordt ons gezicht heel, heel plakkerig en dat is wat we nodig hebben, want dat gaat onze matte concealer als lijm hechten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in