Kinderen ontdekken hilarisch vaste telefoon in Viral TikTok

0
61


Twee kinderen beseffen wat een vaste telefoon is – en dat ze ‘echt werken’ – in een hilarisch TikTok waardoor iedereen zich oud voelt.

De clip is onderschrift: “POV: Je ziet voor het eerst een vaste telefoon. Lol.”

In de virale video ontdekken twee jonge meisjes tot hun grote schrik voor het eerst vaste telefoons.

Eerst pakt het oudere kind de vaste lijn aan de muur en flapt er verbaasd uit: “Het werkt echt!”

“Ja, het is… het is een telefoon”, antwoordt de vrouw die aan het filmen is.

“Mag ik uw nummer?” vraagt ​​het meisje. Beide kinderen zijn onder de indruk wanneer de vrouw hen vertelt dat het inderdaad zal overgaan en haar mobiel zal bellen.

Nadat ze het telefoonnummer heeft ingetoetst, vraagt ​​een van de kleine meisjes: “Wat moet ik nu doen?”, waarop de vrouw antwoordt: “Houd het aan je oor.”

De video gaat dan over naar een andere vaste telefoon, waar de meisjes een nieuw gesprek beginnen en de jongste geschokt haar mond bedekt als het doorgaat.

“Dat is cool!” roept het oudere meisje.

Bekijk hieronder:

De video is sinds publicatie meer dan 1 miljoen keer bekeken, en velen waren verrast dat we nu een punt hebben bereikt waarop jongere generaties nog nooit in contact zijn gekomen met een vaste telefoon.

Hoewel de grootouders van sommige mensen nog steeds een vaste telefoonlijn hebben, zijn veel kinderen de afgelopen jaren opgegroeid zonder er ooit een te hebben gezien, omdat ze gewend zijn aan de strakke schermen van iPhones en Androids.

“Omg, ik dacht dat jullie in een museum waren en niet in iemands huis”, merkte een persoon op, benadrukkend dat smartphones het echt hebben overgenomen.

“Dit kwetst mijn gevoelens”, klaagde een andere kijker.

“F — ik voel me oud,” merkte iemand anders op.

Hilarisch genoeg was het favoriete onderdeel van de ervaring van de meisjes het ophangen van de vaste telefoon.

“Het idee dat je de telefoon zou kunnen dichtslaan” [was] zo opwindend voor haar”, deelde de persoon die de video plaatste, terwijl hij op een van de opmerkingen reageerde. “Ze waren zo opgewonden. Ze wil een telefoon om gewoon te kunnen ‘ophangen’ lol.”

Helemaal geweldig speelgoed uit de jaren 80LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in