Kim Kardashian’s gephotoshopte nek onthuld door fotograaf op TikTok

0
129


Kim Kardashian heeft zichzelf weer gephotoshopt, en zoals gewoonlijk komt ze er niet mee weg als een fotograaf haar trucs op TikTok blootlegt.

Kim Kardashian photoshopte haar nek in een recente Instagram-post, en ze zou ermee weg zijn gekomen als een TikTok-fotograaf er niet was geweest De Kardashians de bewerkingsvaardigheden van de ster. Als Kim een ​​stuiver zou krijgen voor elke keer dat ze werd geroepen voor het photoshoppen van haar foto’s, zou ze $ 2,8 miljard waard zijn in plaats van slechts $ 1,8 miljard. Het maakt niet uit hoe vaak Kim is blootgesteld, ze heeft haar er niet van laten weerhouden haar foto’s te blijven bewerken en, onvermijdelijk, opnieuw te worden blootgesteld. Begin juli werd Kim opgeroepen voor schijnbaar photoshoppende Instagram-posts van haar kinderen. Fans denken dat het één ding is voor Kim om zichzelf te photoshoppen, maar het bewerken van haar kinderen is het laagste van het laagste.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Ze is echter niet het enige lid van de Kar-Jenner-clan die ervan wordt beschuldigd de optredens van haar kinderen te hebben bewerkt. Haar jongere zus Khloé Kardashian ligt verschillende keren onder vuur omdat ze filters op haar dochter True Thompson gebruikte en haar ogen bewerkte om er sprankelend uit te zien. Natuurlijk heeft niemand van de familie ooit toegegeven dat ze extreem hebben bewerkt, en ze hebben zelfs veel van hun procedures voor plastische chirurgie ontkend. Kim maakte fans en experts in de schoonheidsindustrie in juli woedend toen ze ontkende dat ze andere fillers in haar gezicht had dan een beetje Botox en beweerde dat ze nog nooit fillers in haar leven had gehad. Veel mensen vinden dat Kims leugens schadelijk zijn voor het zelfrespect van andere vrouwen.


Gerelateerd: De slechtste Kardashian Photoshop-ongevallen gerangschikt

Kims laatste schandaal betreft een zwembadfoto waarop haar nek zwaar is bewerkt, en dit werd bewezen door een fotograaf op TikTok. Gebruiker caroline_in_thecity deelde een video van zichzelf waarin ze de foto liet zien die Kim plaatste en een gebied in haar nek onthulde dat ze afslankte met photoshop. De fotograaf wees op een gebied in het zwembad waar het water vervormd lijkt, duidelijk bewijs van photoshop. Volgens Caroline bewerkt Kim vaak een gebied op haar nek en schouders dat de trapezius wordt genoemd, zeggen, “Waarom? Ik weet het niet. Misschien maakt het haar nek smaller?


De fotograaf gebruikte vervolgens photoshop om fans te laten zien hoe Kim’s nek eruit zou zien zonder de bewerking. Ze vergeleek haar pas bewerkte foto met een onbewerkte foto achter de schermen van Kim van dezelfde fotoshoot in het zwembad, en het leek duidelijk dat de foto die Kim plaatste, was bewerkt. “Ik begrijp niet waarom ze het doen, het onbewerkte origineel is zoveel mooier,” schreef een fan, terwijl een andere toegaf dat ze de photoshop niet zouden hebben opgemerkt als Caroline er niet op had gewezen. De foto staat nog steeds op Kim’s Instagram-pagina met overwegend positieve reacties van fans en vrienden.


Het is waarschijnlijk dat Kim’s volgende bewerkte bericht ook zal worden getoond. Fans bleven zichzelf dezelfde vraag stellen, waarom blijft ze haar foto’s photoshoppen als ze zo vaak is blootgesteld? Er is geen duidelijk antwoord, maar het lijkt erop dat het Kim niets kan schelen als ze gepakt wordt. Is ze op dit moment echt een slecht voorbeeld voor schoonheidsnormen als iedereen weet dat haar foto’s zijn bewerkt of laat ze haar fans gewoon denken dat ze niet wordt beïnvloed door kritiek? Zoals fans weten, zal dit niet zo zijn De Kardashians ster’s laatste overtreding.

Bron: caroline_in_thecity/TikTok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in