Kim Kardashian verwijdert TikTok-video nadat fans “kneuzingen” op haar kaak hebben opgemerkt

0
12


gepubliceerd: 2022-10-30T21:40:15

Bijgewerkt: 2022-10-30T21:40:27

Kim Kardashian plaatste en verwijderde snel een TikTok-video, nadat bezorgde fans “kneuzingen” op haar gezicht zagen.

De realityster deelde een video van zichzelf en haar 9-jarige dochter North die in haar auto danste op Drake’s ‘One Dance’.

De clip begon met North die de songteksten lip-synchroniseerde en haar tong uitstak naar de camera, voordat ze naar een kale Kim ging, die op de bestuurdersstoel zat.

Kim leek make-upvrij te zijn en had haar haar in een lage knot naar achteren getrokken, terwijl ze in de auto danste terwijl ze een kopje koffie vasthield.

De ‘Keeping Up with the Kardashians’-ster uploadde de video op haar en North’s gezamenlijke TikTok-account, maar verwijderde het nadat fans op “rare blauwe plekken” aan de rechterkant van haar kaaklijn hadden gewezen.

Fans zien “kneuzingen” op het gezicht van Kim Kardashian

Hoewel de bruinpaarse vlekken op Kim’s kaak slechts een seconde zichtbaar waren, leken fans in de commentaren bezorgd, omdat ze speculeerden wat de verkleuring zou kunnen hebben veroorzaakt.

“Wat is er aan de hand met die rare blauwe plekken op Kims kaak?” een gebruiker ondervraagd.

Sommigen dachten dat de vlekken het gevolg konden zijn van fillers.

“Vulstoffen? Ik denk dat ze die injecties heeft gehad die je een scherpe kaaklijn geven. Als ze haar mond opendoet, zie je dat het op knopen lijkt’, schreef iemand. “Hopelijk zijn die kneuzingen gewoon kaakvullers en niets ernstigs”, voegde een ander eraan toe.

Anderen suggereerden dat de vlekken waren veroorzaakt door psoriasis, een huidaandoening die schilferige plekken op de huid veroorzaakt, die vervolgens schubben kunnen vormen. De pleisters kunnen roze of rood lijken op een lichte huid en paars of donkerbruin op een zwarte en bruine huid.

Kim heeft openhartig gesproken over het omgaan met de aandoening sinds haar twintiger jaren.

“Ik ben extreem comfortabel geworden met mijn psoriasis”, zei ze op de blog van haar zus Kourtney, Poosh. “Het maakt niet uit waar het zich op mijn lichaam bevindt, soms vind ik het prima om ermee te pronken en soms wil ik niet dat het een afleiding is, dus bedek ik het met lichaamsmake-up.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in