Kim Kardashian legt regels uit voor het gebruik van TikTok door dochter North

0
54


Gepubliceerd: 2022-12-30T12:46:42

Bijgewerkt: 2022-12-30T12:47:04

Kim Kardashian heeft de regels onthuld die ze heeft ingevoerd om haar dochter North West TikTok te laten gebruiken, waarbij het duo regelmatig viraal gaat met hun video’s samen.

North West en haar moeder Kim Kardashian hebben nu al meer dan een jaar een gezamenlijk TikTok-account en het paar uploadt constant video’s die deelnemen aan de vele virale uitdagingen van de app.

In een aflevering van ‘The goop Podcast’ met Gwyneth Paltrow legde Kim enkele van de regels uit die ze hanteert met betrekking tot het gebruik van de video-app door de negenjarige North.

“Ik denk dat elk gezin anders is, ook binnen mijn gezin. Hoe Kourtney werkt, hoe Khloé werkt, hoe Kylie… we zeggen altijd dat elk gezin anders is’, legde ze uit.

Artikel gaat verder na advertentie

“Met sociale media is het moeilijk omdat al mijn neven en nichten, al mijn neven en nichten, ze zijn allemaal beste vrienden met mijn kinderen. Ze zijn allemaal van dezelfde leeftijd. Dus als Penelope een TikTok heeft, wil Noord een TikTok en hebben alle meisjes op school een TikTok.”

“Ik heb er echter een regel over gemaakt met hun vader. Daar is hij niet blij mee. Ik respecteer dat. Maar het kan alleen op mijn telefoon”, zei ze, verwijzend naar de afkeuring van Kanye West over het feit dat zijn dochter op TikTok zit.

Ze legde verder uit dat ze “geen opmerkingen maken”, waarbij hun commentaarsectie is uitgeschakeld voor al hun uploads, en dat North niet kan “scrollen en naar dingen kijken”.

Artikel gaat verder na advertentie

“Ik beschouw het meer als iets creatiefs, zolang het maar past bij de leeftijd, en ze hebben plezier… Dat.”

“Ik vond een groove met haar TikTok, zolang ik en zij samen zijn en ik er ben. Dat werkt voor nu. Maar het is een gekke wereld, dat ontken ik niet.”

Het moeder-dochter-duo verzamelt regelmatig miljoenen views en likes voor hun uploads op TikTok, waardoor veel iconische sociale media-momenten ontstaan.

Artikel gaat verder na advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in