Kim Kardashian houdt van TikTok van San Antonio Whataburger-medewerker

0
152


Kim Kardashian deelde onlangs de virale TikTok van een medewerker van San Antonio Whataburger.

Kim Kardashian deelde onlangs de virale TikTok van een medewerker van San Antonio Whataburger.

TikTok: aliza1k

Kim Kardashian deelde op dinsdag 2 augustus de virale TikTok van een medewerker van San Antonio Whataburger op haar Instagram. Aliza Reynosa, 23, plaatste haar video vorige week en riep iedereen op die haar veroordeelt voor het werken bij een Whataburger.

Ze vertelde MySA dat niets de TikTok echt inspireerde, maar ze wilde een boodschap doorgeven dat een baan een baan is. Reynosa zei dat ze soms opmerkingen kreeg over hoe anderen haar noemden omdat ze ‘gewoon bij Whataburger werkte’. In de video zei ze hartstochtelijk: “Het kan me niet schelen of ik vuilnis langs de kant van de weg opraapte…Als ik betaald word, mag je me niets vertellen.”

“Ik werk bij Whataburger en zit elke week in mijn Whatabag. Mijn rekeningen worden betaald en nog wat. Ik leef mijn leven. Ik ben gelukkig”, zei Reynosa in de TikTok die nu meer dan 3,2 heeft ontvangen. miljoen views en meer dan 700.000 likes.

De video resoneerde met zoveel mensen, waaronder Kim K, die de TikTok op haar Instagram-verhaal deelde met een bijschrift dat zei: “I Love You.” Reynosa zei dat ze eerst niet kon geloven dat een van de Kardashians haar video had opgemerkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in