Kim Kardashian geconfronteerd met terugslag voor sindsdien verwijderde TikTok na vraag van fans of haar honden in de garage wonen: details

0
9


Kim Kardashian’s vakantievideo’s met dochter North, 9, zijn een onderwerp van gesprek geworden nadat fans merkten dat de honden van het gezin mogelijk in de garage wonen.

In een sindsdien verwijderde TikTok, die eerder deze maand werd gepost, liet het oudste kind van de realityster zien dat hun twee Pomeranians, Sushi en Sake, tijd doorbrachten in de garage. De honden, die waren afgesloten, werden omringd door mini-kerstbomen, kousen en divers speelgoed.

Kort nadat de video onder vuur kwam te liggen, was deze niet langer beschikbaar op Kardashian’s gezamenlijke sociale media-account met North. ‘Deze video is verwijderd van het account van North. Is het omdat Kim Kardashian niet wil dat mensen denken dat ze hun honden in de garage houden? Ik vraag me af waarom ze het hebben verwijderd…’, schreef een TikTok-gebruiker nadat ze de video opnieuw hadden gepost op hun eigen kanaal.

In de commentarensectie riepen mensen snel de Hulu-persoonlijkheid, 42, omdat ze haar honden schijnbaar in kooien hield. “Ze hebben hectares land, maar ze houden honden in hun garage smh”, schreef een gebruiker van sociale media als reactie. Een andere volger vroeg zich af waarom Kardashian haar huisdieren geen “beter leven wilde geven”.

Anderen waren echter niet zo gehinderd door de video. ‘Jullie weten allemaal dat haar garage tot het uiterste verwarmd is. Ik zie hier helemaal niets mis mee’, zei een derde commentator.

De oprichter van Skims haalde eerder de krantenkoppen voor haar gedeelde TikTok-account nadat North live ging zonder toestemming van haar moeder in december 2021. Destijds besprak Kardashian het creëren van grenzen als het gaat om de toegang van haar kinderen tot internet.

“In mijn huishouden zijn er regels. Ze voelde zich daar echt slecht over, en ze verontschuldigde zich bij mij en ze zei: ‘Ik zag op TikTok dat ik in de problemen kwam en het spijt me echt.’ En ze snapte het’, legde ze uit in de podcast ‘Honestly With Bari Weiss’.

Kardashian, die ook kinderen Saint, 7, Chicago, 4, en Psalm, 3 deelt met ex-man Kanye West, verdedigde haar beslissing opnieuw nadat de oprichter van Yeezy, 45, haar uitriep. “AANgezien dit mijn eerste echtscheiding is, moet ik weten wat ik moet doen als mijn dochter tegen mijn wil op Tik Tok wordt gezet?” schreef de rapper in februari via Instagram.

Als reactie hierop beschuldigde de oprichter van KKW Beauty West van “constante aanvallen” tegen haar sinds hun splitsing.

“Als de ouder die de belangrijkste kostwinner en verzorger van onze kinderen is, doe ik mijn best om onze dochter te beschermen en tegelijkertijd haar in staat te stellen haar creativiteit te uiten in het medium dat ze wenst onder toezicht van een volwassene – omdat het haar geluk brengt,” Kardashian , die in februari 2021 de scheiding aanvroeg, legde ze uit in haar eigen Instagram-bericht. “Echtscheiding is al moeilijk genoeg voor onze kinderen en Kanye’s obsessie om te proberen onze situatie zo negatief en publiekelijk te beheersen en te manipuleren, veroorzaakt alleen maar meer pijn voor iedereen.”

Ze vervolgde: “Ik wil alle zaken met betrekking tot onze kinderen privé afhandelen en hopelijk kan hij eindelijk reageren op de derde advocaat die hij het afgelopen jaar heeft gehad om eventuele problemen in der minne op te lossen.”

Eerder deze maand dacht de inwoner van Californië na over de uitdagingen van co-ouderschap in de publieke belangstelling. “Ik heb hem zeker beschermd, en dat zal ik nog steeds doen in de ogen van mijn kinderen. Voor mijn kinderen. Dus bij mij thuis weten mijn kinderen niets van wat er gebeurt.” [in] de buitenwereld’, zei ze terwijl ze emotioneel werd op de podcast ‘Angie Martinez IRL’, die op maandag 26 december werd gepost.

Terwijl ze het controversiële gedrag van West op sociale media aan de orde stelde, herinnerde Kardashian zich dat ze probeerde te voorkomen dat haar kinderen de berichten zagen.

“Ik hou me vast aan een draadje. Ik weet dat ik er zo dicht bij ben dat dat niet gebeurt, maar zolang het nog zo is, zal ik dat zo lang mogelijk beschermen tot het einde van de aarde. Mijn kinderen niet iets weten,” vervolgde ze. “Ik had de beste vader. Ik wil niet emotioneel worden, maar het is gewoon een dag voor mij geweest. Het is moeilijk. Co-ouderschap is echt moeilijk. Ik had de beste vader en de beste ervaringen, en dat is alles wat ik wil voor mijn kinderen. Zolang ze dat kunnen hebben, is dat wat ik voor ze wil.’

Kardashian reageerde niet direct op Ons wekelijks’s verzoek om commentaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in