Kijk hoe Kevin Bacon het virale TikTok-nummer ‘It’s Corn’ covert

0
76


Kevin Bacon heeft het virale TikTok-nummer ‘It’s Corn’ gecoverd – bekijk de video hieronder.

Vorige maand kreeg een kind genaamd Tariq bekendheid op sociale media nadat er een clip opdook waarin hij vertelde over zijn liefde voor maïs. “Ik kan me niets mooiers voorstellen”, zegt hij over zijn favoriete snack in de clip, die sindsdien meer dan 2,6 miljoen views heeft op YouTube.

  • LEES MEER: Kevin Bacon: “Na Footloose… Ik gleed van de Hollywood-berg af”

Het gezonde interview van het kind met Reces therapie werd later omgevormd tot een muzikale mash-up door de Gregory Brothers, die verantwoordelijk zijn voor enkele van de grootste virale deuntjes van de afgelopen 10 jaar, waaronder ‘Double Rainbow Song’.

Net zo NPR meldt dat het drie minuten durende ‘It’s Corn’ is gebruikt in meer dan 400.000 TikTok-clips sinds de release. Nu heeft acteur en muzikant Bacon een akoestische cover van het maïsminnende nummer op zijn eigen TikTok-profiel geplaatst.

In de zonovergoten clip, de Footloose ster zingt ‘It’s Corn’ naast de oceaan terwijl hij zijn gitaar speelt met behulp van een maïskolf. Hij eindigt de video door een hap uit de titulaire groente te nemen.

Bacon’s interpretatie van het nummer heeft op het moment van schrijven meer dan 1,2 miljoen keer afgespeeld op TikTok. “Ik kan me niets mooiers voorstellen”, schreef hij bij de post. Hieronder kunt u het korte optreden bekijken.

@Kevin Bacon

Ik kan me niets mooiers voorstellen #itscorn #corn

♬ It’s Corn – Tariq & The Gregory Brothers & Recess Therapy

De acteur heeft via TikTok talloze akoestische covers van liedjes gedeeld, waaronder Beyoncé’s ‘Renaissance’-snit ‘Heated’, die hij onlangs voor zijn geitjes zong. “Hot day, hot song”, schreef Bacon bij die upload. “De geiten en ik voelen ons verwarmd, @beyonce. Ik hou van dit nummer.”

Spreken met NPRlegden de Gregory Brothers uit waarom ze denken dat de groep in staat is om dergelijke niveaus op online succes te blijven behalen.

“Ik denk dat onze video’s echt gaan over het vinden van geweldige momenten op internet en ze vieren en versterken”, zei Andrew Gregory. “Het gaat erom de interviews van andere mensen naar voren te halen, originele woorden. En ik denk dat dat onze video’s blijvende kracht heeft gegeven.”

Kevin Bacon speelt samen met zijn oudere broer Michael in het muziekduo The Bacon Brothers. Meer informatie over de band vind je hier.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in