Kijk hoe Kelsea Ballerini pronkt met flirterige korsetoutfit op TikTok om belangrijk tournieuws te delen

0
87


Het is op naar de volgende voor Kelsea Ballerinien ze begint haar “Heartfirst”-tour op de meest iconische manier.

Op 14 augustus vierde de countryzangeres het einde van haar explosieve zomerfestivaloptredens en kondigde ze aan dat haar aanstaande tour officieel in de maak is via een leuk TikTok. Ze filmde zichzelf in slow motion, draaide zich om naar de camera en liep naar voren, waarbij ze een opvallend kobaltblauw korset met een halslijn van mesh en een bijpassende blauwe broek met hoge taille en splitten bij de enkels onthulde. Kelsea maakt de clip af door nog een keer te draaien en een kus te geven.

“The Little Things”-zangeres onderschrift bij de video: “Het festivalseizoen is voorbij … TIJD OM AAN TOUR YALL TE WERKEN 🤩.”

Precies op het juiste moment bestormden fans de TikTok-opmerkingen van de zangeres met complimenten over haar uiterlijk en velen spraken hun opwinding uit over het tournieuws.

“Nee, serieus, je bent de mooiste persoon die ik ooit heb gezien 😩😩”, schreef een fan. “De pasvorm “, zei een andere volger. “Zullen er veel blauwe outfits op het podium komen?!?!?!” een ander toegevoegd.

Al het geroezemoes draagt ​​ook bij aan de opwinding van de opkomende muziek van de zangeres. Ze bekeek dezelfde outfit op Instagram, terwijl ze haar nieuwe singles plaagde. “Is dit hart geven, liefde is een cowboy, de kleine dingen, of de nieuwe die binnen een paar weken uitkomt?” ze ondertitelde haar bericht.

Het is niet de eerste keer dat Kelsea de aandacht trekt met haar uiterlijk. Ze bracht onlangs hulde aan countrymuzieklegende Shania Twain door naar de 15e jaarlijkse Academy of Country Music Honours te stappen in de jurk die Shania in 1999 voor de Grammy’s aantrok. Het paar werkte eerder samen aan de single ‘Hole in the Bottle’.

“Ik ben zo overweldigd,” vertelde Shaina Amusement vanavond. “Ze ziet er prachtig uit. Ze ziet eruit als een absolute engel. Het is erg vleiend om haar in de jurk te zien, en dat ze hem zelfs wilde dragen. Ik zei: ‘Ik hoop dat het niet te stoffig is nadat ik in de [Grammy Museum].'”

Laten we hopen dat de zangeres van “Love is A Cowboy” tijdens haar tour nog meer adembenemende looks tevoorschijn tovert!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in