Kijk hoe Jennifer Garner een Halloween TikTok-hack op haar pompoen test

0
10


Jennifer Garner is haar lef aan het morsen op Instagram.

De actrice probeerde een populaire TikTok-trend uit en deelde een video waarin ze een pompoen klaarmaakt om op een rommelvrije manier te snijden. In plaats van de plakkerige binnenkant met haar handen eruit te halen, gebruikt Jennifer een KitchenAid-handmixer om de ingewanden van de pompoen te verslaan.

In de clip, de Alias aluin, 50, draagt ​​een knus flanel en zwarte legging terwijl ze aan het werk gaat aan haar jack-o’-lantern, waarbij ze bijna haar hoed verliest. Jennifer was duidelijk tevreden met het resultaat en verbaasde zich erover hoe gemakkelijk de zaden te verwijderen en schoon te maken waren.

Ze onderschrift haar Instagram Reel: “Spoiler alert: de handmixer-hack werkt!” en gaf de eer aan de maker van de pompoenreinigingshack, Barbara “Babs” Costelloook wel bekend als “de oma van iedereen” op TikTok.

In de originele tutorial van Babs, die op 20 oktober op Instagram werd geplaatst, deelde de influencer andere geniale tips voor het uitsnijden van pompoenen, waaronder: Snijd het open vanaf de onderkant, gebruik een gemakkelijk verwijderbare droog-uitwisbare marker om een ​​gezicht te tekenen, en in plaats van te worstelen om te maken detail snijdt met een mes, klop verschillende gevormde koekjesvormers door de huid met behulp van een hamer.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in