Kijk hoe dierenartsen in virale TikTok nabootsen hoe hondenrassen zich gedragen

0
46


title=Ik

“Ik weet niet hoe jullie dit hebben gedaan zonder te lachen”, vertelde een kijker aan de kliniek in Tennessee.

Screengrabs van @drmollysays TikTok-video’s

Een dierenkliniek heeft miljoenen kijkers in de steek over zijn virale serie die zich voordoet als verschillende soorten dieren die de dierenarts bezoeken – van husky’s tot chihuahua’s en elk ras daartussenin.

GoodVets at the Gulch in Nashville, Tennessee, heeft aanhang gekregen na het delen van zijn luchtige serie: “Als dierenrassen mensen bij de dokter waren.”

De kliniek, op TikTok bekend als @drmollysays, begon onlangs met de serie, die resoneerde met dierenliefhebbers

“Dit is hysterisch”, merkte een persoon op. “Ik weet niet hoe jullie dit hebben gedaan zonder te lachen.”

Sommige van de imitaties van het ras zijn een nerveuze husky, een overdreven opgewonden Labrador retriever, een angstige chihuahua en vrouwelijke katten.

Sommige video’s vermelden veelvoorkomende kwalen voor verschillende rassen – inclusief het stereotype dat Labradors sokken of andere vreemde items zullen eten.

“Deze zijn allemaal zo grappig”, schreef een andere kijker. “Nieuw op de pagina, vind het geweldig. Ik werk in een kliniek en deze zijn zo nauwkeurig.”

Gelukkig zien de dierenartsen meer dan genoeg patiënten om inspiratie op te doen voor hun volgende sketch.

Profielafbeelding van Alison Cutler

Alison Cutler is een National Real Time Reporter voor het zuidoosten bij McClatchy. Ze studeerde af aan de Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication aan de Arizona State University en werkte eerder voor The News Leader in Staunton, VA, een tak van USAToday.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in