Kid Aerialist van populaire TikTok-familie naar auditie voor ‘AGT’ seizoen 18

0
11


Jill O'Rourke


the_mcfive_circus via TikTok

America’s Got Talent audities zijn nu open voor seizoen 18, en een lid van een populaire TikTok-familie is een van de hoopvolle mensen die de show proberen. Het McFive Circus heeft onlangs gepost dat dochter Isabelle klaar is om te pronken met haar luchtvaardigheden.

Young Aerialist van TikTok tot auditie voor AGT

McFive Circus is een familie met meer dan 4 miljoen abonnees op TikTok. Ze plaatsen ook video’s op YouTube die hun dagelijkse leven laten zien. Volgens hun YouTube-biografie is moeder Kellie een gecertificeerde luchtinstructeur en voert de familie luchtfoto’s en lyra-routines uit.

Eerder deze maand daagde de familie fans op TikTok uit om te raden of Isabelle of haar moeder auditie zou doen America’s Got Talent. Ze plaatsten zelfs een video waarin ze samen thuis een luchtroutine oefenden terwijl ze elkaars hand vasthielden.

Eerder deze week bevestigde de familie dat Isabelle (ook bekend als Little Mama) auditie doet voor de show op 11 januari. Ze plaatsten ook een videoset op “Popular” van Slecht waarin de familie Isabelle applaudisseert terwijl ze van het plafond valt.

ZIE OOK: DE 10 MEEST VIRALE AUDITIES IN DE GESCHIEDENIS VAN ‘AMERICA’S GOT TALENT’

@the_mcfive_circus Little Mama doet auditie voor @agtauditions op 11 januari! Wens haar geluk. #teamlilmama #agt #aerialsilks ♬ Iedereen wil het weten – pryme

Isabelle is niet de eerste jonge aerialist voor wie ze het uitprobeert America’s Got Talent. Sofie Dossi was 14 jaar oud toen ze auditie deed voor seizoen 11, waarbij ze pronkte met haar verdraaiingsvaardigheden en luchtbewegingen uitvoerde. Ze keerde later terug om mee te doen AGT: De kampioenen.

Misschien wel het meest opvallend was dat Aidan Bryant pas 16 jaar oud was toen hij deelnam aan seizoen 16 van de show en op de tweede plaats kwam. De autodidactische aerialist keert terug om mee te doen AGT: All-Stars, die op 2 januari in première gaat op NBC. Hij neemt het op tegen collega-luchtfoto-artiest Alan Silva.

We zullen even moeten wachten om erachter te komen of Isabelle’s act de show voor seizoen 18 haalt. Er is nog geen premièredatum aangekondigd, maar AGT begint meestal in het late voorjaar.

Laat ons weten wat je van dit artikel vindt
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in